Zdraveite,
nov sam vav foruma i 6te se radvam da obsajdame zaedno aktualni temi.
Nie sme s protsedura za Quebec i v momenta 4akame pismo za viza.Iskam da pitam dali moje vmesto v Monreal da katsnem direkno v Toronto i da se ostanovim tam?Vazmojno li e da imame problemi sas mitni4eskite i imigratsionni slujiteli?
потърси назад,проблемите са оттам,че трябва да представиш повече пари.Доколкото си спомням,по федералната процедура искат по-голяма сума за влизане в Канада.
Trif4o написа:Biah malko pritesnen, za6toto biah 4ul, 4e niakoi sa imali takiva problemi o6te na leti6teto.
Би ли споделил с нас какво точно си чул?
Чул-недочул,видял-недовидял,мамо-малко съм беменна
За англ.част ще ти искат 12000 дол.,а за Фр.2400 ако си сам.,ако имаш тия пари може да кацнеш и в Дълбоките Канадски Северни Територий......то и там без хора не може....
Дякон Игнатий написа:За англ.част ще ти искат 12000 дол.,а за Фр.2400 ако си сам.,ако имаш тия пари може да кацнеш и в Дълбоките Канадски Северни Територий......то и там без хора не може....
брей, започвам да заобичвам Квебека досущ като родна страна...
To naistina sam malko 4ul-nedo4ul.Samo v parite li e problema? Kazaha mi,4e niakakvo semeistvo/ne bulgari/ gi varnali po taia pri4ina.
Poneje ne sam mnogo naiasno s procedurata za federalnata 4ast,zatova se interesuvam. Naiasno li e niakoi kakvi pari 6te triabvat za 4-chlenno semeistvo za Toronto pri pristigane na leti6teto?
Linko написа:Прав си е Дякона. Точната сума за двучленно семейство по федералната процедура е 12 372$, за 3-членно е вече 15 387$, а за 4-членно - 18 626$.
Мислех, че говорим за щатски долари. Това 2400 на Дякона в канадски ли е? Много евтино минавате бе
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Trif4o,
никаквипроблеми няма да имаш каквото и да си чул. Ти ще получиш виза за Канада а не за Квебек. Докато няма визи за Квебек можеш да идеш не само в Торонто, но и кадето си пожелаеш.
Канада цялата е красива и изборане е лесен.
Успех.
Zdraveite
az sashto sam s procedura za Quebec i jivo se interesuvam ot temata,
no nqmam tochna predstava kakvo bi moglo da se sluchi, ako ne kacna v Montreal. V DEMANDE DE RESIDENCE PERMANENTE AU CANADA v t.20 Ou prevoyer-vous vivre au Canada? sam posochil : ville Montreal , province Quebec
Tova bez znachenie li e
A parite ne sa li malco mnogco :conf: