Sega sme v Sofiq sled nqkolko 4asa sme v Amsterdam!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
eviton

Sega sme v Sofiq sled nqkolko 4asa sme v Amsterdam!!

Мнение от eviton »

Pi6a ot edna malka zali4ka,namira6ta se v Mladost 2.Navan vali ,temperaturata e okolo 6-7C.To biva da ni varvi po voda,ama 4ak pa tolkova :wink: Dnes hodihme do leti6tito da pitame kak sa havite za utre i da ni udarqt pe4at na sertifikata na ku4eto.Sajalqvam 4e ne sam na negovo mqsto(to parvo 6te stava kanadec) 8) Opavame edni qki rakii i mezeta v rodninite na jenata i po4ti sam zabravil 4e sam tragnal kam obetovanata zemq.Setih se predi malko,kato me zaduha vlajniqt i studen sofiiski vqtar :x Mnogo trudno se spravihme s bagaja,no zatova ni e vinovna ob6tonacionalnata sre6ta v Plovdiv :oops: Horata si otidoha rano,a nie s jenata nali sme si haimani se pribrahme kasni4ko :P Iskam da blagodarq na vsi4ki,koito doidoha v Plovdiv i se po4erpiha ot moite bonboni tip piqni vi6na ili 2 v edno-hem meze hem i piene :roll: Za vsi4ki s koito ne se zapoznah li4no-az sam 4oveka,raznasq6t bonbonite :lol: Vse o6te ne moga da povqrvam ,4e utre po tova vreme 6te sam v Montreal i zabelejete -pak na masa :oops: S maka se razdelqme s vsi4ki vas priqteli ostava6ti v Bg,no iskreno se nadqvam da se vidim v Montreal s usmivki na licata !!Tova e zasega ot men-o4akvaite vkl.sled nqkolko dni :shock:
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Пожелаваме ви лек път и бързо адаптиране, дано се почувствате в свои води. Радвам се , че се запознахме.
Аватар
pavlina

Мнение от pavlina »

Na dobar pat :wave2: :wave2: :wave2:

Mnogo shtastie i samo uspehi v OBETOVANATA ZEMQ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Lek pyt i ot nas :) Ne mojahme da pytuvame zaedno, no ni6to, 6te se zapoznaem tuk, v Mntl. Nie ve4e si namerihme kvartira, no dnes vzehme kliu4ovete i o6te nqmame telefon. 6te vi pi6a LS kogato si pusnem telefona.
Bon voyage :krila:

P.P. leti6teto v Amsterdam e mnogo golqmo i krasivo, 6te se ubedite sami
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

На добър път и от нас :D :D :D . Пожелаваме ви всичко най-хубаво,бързо адаптиране и много късмет. И да пишете от там, да не ни забравите :wink:
fanny
Обратна връзка:

лек полет

Мнение от fanny »

бързо и приятно пътуване! Дано сте ударили повечко ракийка, та да поспите в самолета :) А като се събудите - два реда бири пред вас да има и отдолу Канада да зеленее :)
Аватар
totev

Мнение от totev »

Хайде и от нас попътен вятър/не много силен и студен/, ние също сега си пием и тъкмо за вас си говорим.Целият късмет да е с вас /и малко с нас/, и да провлачите крак пак да се видим скоро там, да пийнем по няколко кафета...
Кво ви пука само 20 мин път са от Амстердам до Монреал :D
Хайде пийте по една виртуална :beer: от нас, а от вас реална.... догодина.
...мразя мастика без айрян...
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Ева, Тони - ЛЕК ПЪТ!!! БЕЗПРОБЛЕМНО УСТАНОВЯВАНЕ!!! БЪРЗО АДАПТИРАНЕ!!! И ВСИЧКО НАЙ- НАЙ- ХУБАВО!!!
ВЕЧЕ НИ ЛИПСВАТЕ.... :cry: :( :crying2: Вълнувам се за вас все едно аз пътувам утре вместо вас... 8) Ех, да дойде мига да се съберем отново в Монреал всички заедно.... :)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Aries

Мнение от Aries »

Лек път и от нас. Ние вчера минахме медицинските (голямо шоу беше) и уверено вървим по вашите стъпки.
И да се обаждате!
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

lek pat i da pi6ete kak ste se 6a6nali kato ste kacnali v QC.i namerete zavedenie za sbirki! :wave2:
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:wave: :rev: :rev: :rev: :crying2: :crying2: :crying2: :rev: :rev: :rev: :wave: :cry:
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

На добър час и от нас! :wave2: Много, много късмет и успешна реализация! :thumbsup: Мъчно ни е за вас :plach: :cry:, но се надяваме един ден всички да се съберм и да си пием питието заедно. :beer2: :haplio:
eli-r

Мнение от eli-r »

Лек път и от нас!

Здраве и мноооооооооооого късмет!
: :P
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

I nie da vi pojelaem lek pat i barzo adaptirane!Lelee, sled mesetz, dva i nie 6te sme na sa6tia hal!Abe, smelo i smahnato napred i t`va e!Aide, priateli i na vas mnogo kasmeeeeeeeeeeeeeet!Da ne se otarvete ot nego!Dа se vidim v Ca, a posle i v drugi darjavi da otidem na gosti :wink: :D :D :D
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
tedo

na dobar chas

Мнение от tedo »

Na dobar chas i ot nas Eli ,Tedo :D
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Заключено