Industrial electrical licence

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Не знам точно за лицензите как е, но принципно: не се заблуждавайте, че ще е по-лесно, когато изпитът е с отворени книги. Обикновено книгите са толкова дебели, че ако тръгнеш да ровиш из тях за отговор, времето ти е свършило, преди да се усетиш. Това с книгите си е направо капан, имайте го наум.
Обичам да преча
Аватар
mitko pitko

Мнение от mitko pitko »

А в крайна сметка някой знае ли накакъв официален сайт на тези организации? И за самата подготовка за изпита каква литература е необходима?
Аватар
Sote

za izpita

Мнение от Sote »

Predi da se qvi6 na izpit moge da se qvi6 na proben test kato komputyra te ocenqvqi i izpita e 4 ane kakto na izpita 3 4asa.Imam literaturata za izpit za electricien.Ako nqkoy ima ideq ot kyde moje da se nameri test /kakto za 6of.izpit/ 6te e dobre....
Izvinqvam se 4e ne izpolzvam kirilica ama ne6to se skapa !
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
Аватар
Optimist Creed

Re: za izpita

Мнение от Optimist Creed »

Sote написа:Predi da se qvi6 na izpit moge da se qvi6 na proben test kato komputyra te ocenqvqi i izpita e 4 ane kakto na izpita 3 4asa.Imam literaturata za izpit za electricien.Ako nqkoy ima ideq ot kyde moje da se nameri test /kakto za 6of.izpit/ 6te e dobre....
Izvinqvam se 4e ne izpolzvam kirilica ama ne6to se skapa !
Sote, как се казва софтуера ,че да го потърсим тук и там?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
em

Мнение от em »

Gez дай някой сайт с примерни въпроси за теста.Или кажи какви учебници да си вземем от БГ нищо че сме на 220 волта!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

em написа:Gez дай някой сайт с примерни въпроси за теста.Или кажи какви учебници да си вземем от БГ нищо че сме на 220 волта!
Ami knigi ne mislia, che mogat da vi pomognat....pone ne i balgarski.
Nai-dobre e da imate kanadskia electrical code, no ne znam dali moje da se snabdite s nego...
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
bgcanada

Мнение от bgcanada »

Можете да ползвате за начло и НЕК (нешънъл електрикъл коуд) на щатите. Има го по сергиите в София на диск. Изданието 2002 е почти идентично с Кънейдиън електрикъл коуд. Обаче не виждам това с какво ще помогне. Без практика нещата са много сухи и лесно се губи интереса. Който иска да ми пише ЛС и ще му обясня откъде в интернет да се рови за обяснения и безплатно инфо по кодовете. Има един експерт Майк Холт, който цял сайт по въпроса за магданоса е отворил :wink:
Заключено