razocharovani li ste ot Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Доктора -Сашо ли е? Оставете човека на мира бре .Той учи.Какво става с изпитите,много висиш във форумът напоследък.
todor73

Мнение от todor73 »

Момкото написа:Хей хора намерих си работа по специалноста в България
за 12 CAD/час на пълен работен ден и 35 дни платен отпуск.

Просто исках веднага да споделя радостта си с Вас.

Човек трябва да вярва в себе си и да слуша сърцето си.

Мечтите се сбъдват.
Браво че си си намерил мечтаната работа в БГ. :D

Сетих се за една тема, може да ти е интересно :wink:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... B%E0%F2%E0
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

BG-Dude написа:Ще преско4а до БГ колкото да си по4на едно бизнес4е - и аре пак на Запад.
Ti naistina pet pari mozak niamash, ako idesh da pravish biznes v Balgareto...nedei be chovek - shte zagubish vsichko...

No tova me kara da kaja slednoto - sled kato ot teb horata sa chakali zaplati v Bg, znachi si bil biznesmen goliam. Pravil si pari.....a kakvo stava - ne jiveesh v Bg sega. Ne si prokopsal neshto, a? Hubavoto Bg ti vze vsichko, a? Pak da mi se vrashtash tam - aide, aide - drugoto liato na more i out....moje da idem zaedno.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

Много ми е интересно, понеже чета, че много хора не са доволни от Канада, какви са били мотивите им да имигрират в Канада? Какво по-точно са искали да намерят в Канада, което в същото време го няма в БГ, и в крайна сметка не са го намерили? И мислят ли, че причините, които са ги накарали да напуснат БГ, вече ги няма и всичко ще е розово ако се върнат? :?: :?: :?: :?: :?:
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

miteto написа: Според тебе е пич, защото мнението ти съвпада с неговото. Според мен говори глупости, ерго не е пич. Хората не го нападат, ами го бъзикат, ама като видиш такъв уникат, как да не го бъзикнеш :D :D :D
St.Anger написа: Макар и да не съм съгласен с всичко, което казва мога да ти кажа, че поне е пич!
Все си мисля, че аз по-добре знам как и като кого мисля. А пък е пич щото ви издържа глупостите или "бъзици" както ги наричате без да обижда някого персонално, а това е поведение присъщо на човек който знае какво говори. А пък за образованието, щото и затова го разбъзикахте, ще кажа, че познавам един автобус хора с по 1-2 висши дето за никакъв чеп не стават! Номерът е да можеш със себе си да се бъзикаш! :beer:
To Live Is To Die
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Aми лобстъра се заяде лично с Анехи, Любо и Canuck ама това явно не се брои .:roll:
Пък и аз си мислех че знам как се чуствам и нямам нужда някой който не ме познава да ми обяснява как непременно трябва да се чуствам :idea: .
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Кога някой най-после ще вземе да заключи тази тема, та да я прочета цялата?? :roll: :wink: :wink: :wink:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

darklady написа:Кога някой най-после ще вземе да заключи тази тема, та да я прочета цялата?? :roll: :wink: :wink: :wink:
Вместо да я заключа за сега предпочитам да я режа на парчета :D - вече 2-3 теми бяха отделени, ама много пише народа.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Koko написа:
darklady написа:Кога някой най-после ще вземе да заключи тази тема, та да я прочета цялата?? :roll: :wink: :wink: :wink:
Вместо да я заключа за сега предпочитам да я режа на парчета :D - вече 2-3 теми бяха отделени, ама много пише народа.
Е, добре!
Аз може да пиша бързо, но за съжаление чета бавно! :cry:
Кой го е грижа за мен? :oops:
Ще я прочета някога, ако не ми мине желанието. И това ме накара да се сетя за един виц:"Попитали шопа какво прави когато му се доработи, а той отговорил: Ами седам и чекам да ми мине!". Та и аз така!
А вие си пишете, лошо нЕма!
Гост

Мнение от Гост »

darklady написа:един виц:"Попитали шопа какво прави когато му се доработи, а той отговорил: Ами седам и чекам да ми мине!". Та и аз така!
Днес направо абсолютно единомислие ни е обхванало :lol:
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Опс, сори, бях зает за известно време, ама пак сам тука :)

Наистина никого ли4но не съм обидил, и дори когато категоризирам хората отрицателно - пак е с мярка. Такова ми е възпитанието и си го нося от БГ. Когато хората искат да кажат 4е си зле възпитан, използват израза "На него му липсват първите 7 години", така 4е и в най-цивилизованата страна да те сложат - както са те възпитали в БГ, така ще си бъдеш, и това 4е си в Канда, УСА, ГДР-то, няма ниакво зна4ение. Още една поговорка - "Вълкът козината си мени, но нрава никога."

Така 4е ако целта ти е да избягаш от БГ, 4е да се оттървеш от "българската глупост", както някои тука се изразяват - забрави - пове4ето са си същите българи каквито са и в БГ, може би малко по-лошо, защото сега имат само4увствието на Канадци - а както казах и преди, Канадец може да стане и най-глупавият негър от Гана - нищо особено.

Не им се връзвам аз на "бъзиците" защото
1. Не ме интересува какво някой си мислел за мен.
2. Представа си нямам какви хора са, за сега нямам големи впе4атления от пове4ето.
3. Знам как стоят нешата, и 4е ако някой запо4не да ти разбива "розовият свят", и ти се огледаш наоколо и видиш 4е не е така както си си го мислел - естествено 4е ще си ядосан. А какво правят малките деца като са ядосани, помните ли?
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

разтягането на локуми продължава с пълна сила :D
huba

Мнение от huba »

IRA написа:Aми лобстъра се заяде лично с Анехи, Любо и Canuck ама това явно не се брои .:roll:
.
Irka, tova obrashtenie v specialnite moderatorski prava li vliza ili da? :shock:
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Ombudsman написа:
darklady написа:един виц:"Попитали шопа какво прави когато му се доработи, а той отговорил: Ами седам и чекам да ми мине!". Та и аз така!
Днес направо абсолютно единомислие ни е обхванало :lol:
Та направо не е за вярване! :wink: :wink: :roll:
foxxbatter написа:разтягането на локуми продължава с пълна сила :D
Е, и на мен това ми беше думата ...... 8)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Aми нека продължават локумите.Добре е обаче да се върнем към първоначалният въпрос -дали ве разочарова Канада.Мен лично не,но дори се и изненада приятно .Мислех че намирането на работа ще е бъде по трудно за един човек идващ от една толкова малка и безизвестна държава,но се оказа че не е така.Всичко е до желание, е и до възможности все пак :nenam: .Важното е човек да живее там където се чуства щастлив и пълноценен.И най-важното за мен е на човек да му остава време да си живее живота ,а не да се смазва от работа :idea: .
Заключено