todor73 написа:struva li si da se blqskam 4 god uchene v edna strana sled kato nakraia ste proumeia che e nisto osobenno i nisto ne moje da me zadqrji tuk. v bg sqm uchil veche 5 god
Toше, стига рива Казали са го хората - който се учи, той ще сполучи И на твойта улица ще изгрее слънчице
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
huba написа:
Edno ot nai-vajnite neshta tuk e da se nauchite da mislite kato mestnite.Inache nikoga niama da stanete chast ot tiah i intervjutata shte sa s otricatelen otgovor.
Mnoooogo si prava. Ama pusto kato ne moje da mi se obarne ezika da gi drankam tezi prostotii. Ama sega naprolet kato se razzeleniat livadite ste probvam metoda na Canuck-a za samozombacia i shte se concentriram mnogo silno varho canadskoto zname za da mi dojde motivaciata
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Ира, в Канада е направо противопоказно да казваш истината. МОже да ме утрепете с камъни после, обаче ще си го кажа - канадците са бездушни лицемери
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Ми тея около мен много мрънкат и се оплакват и правят скандали един на друг .А пък с тия от Торонто как си се карат просто не е истина в България всеки се мазни на шефа ,а тука се карат с него и му противоречът за глупости та си мисля че не са толкова лицемерни,поне тези които аз познавам.
Kuma Lisa написа:Ира, в Канада е направо противопоказно да казваш истината. МОже да ме утрепете с камъни после, обаче ще си го кажа - канадците са бездушни лицемери
Kuma, ti napravo me otchaia, az vse se nadiavah che samo tabarnacite sa takiva
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
IRA написа:Ми питат те защото лицемерничиш.Що не си кажеш истината?Мен ме взеха на първото ми интервю ,просто си говориш каквото мислиш.
Много ми се иска да си права, а може би и аз трудно се справям с лъгането, не се чувствам комфортно де. Но ако си кажа истината 100%съм аут точно на момента! Както и да е, ама твоето си е голям късмет да знаеш !
IRA написа:Ми тея около мен много мрънкат и се оплакват и правят скандали един на друг .А пък с тия от Торонто как си се карат просто не е истина в България всеки се мазни на шефа ,а тука се карат с него и му противоречът за глупости та си мисля че не са толкова лицемерни,поне тези които аз познавам.
Ira , kolko ot kolektiva ti sa mestni? Zashtoto mi se struva che govorish za imigranti.Az tuk skandali na shefa ne sam vijdala.Naprotiv.Neshtata se razvivat tichichko i 100% zad garba ti.Tihi revolucii s dve dumi.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
todor73 написа:struva li si da se blqskam 4 god uchene v edna strana sled kato nakraia ste proumeia che e nisto osobenno i nisto ne moje da me zadqrji tuk. v bg sqm uchil veche 5 god
Toше, стига рива Казали са го хората - който се учи, той ще сполучи И на твойта улица ще изгрее слънчице
Ами най-големиат скандалджия е португалец ама роден тука,кебекарина също много мрънкоти ,аз сестра ми и китаеца сме свети води ненапити ,мен ако ме питаш ми е все едно фирмата не е моя,а румънеца не го знам какво иска.Имам един поляк дошъл на 14 ,а самият шеф е от немски произход ,но роден тук.В Торонто шефовете са шведи.Абе аз се чудя къде ги срещате вие тези канадци бре аз се имигранти срещам.
Както и да е всеки гледа през своя мироглед.
Важното е къде се чуства човек добре.Единственото с което не съм съгласна е някой да ми обяснява че трябва да се чусрвам непременно зле.
IRA написа:Ми тея около мен много мрънкат и се оплакват и правят скандали един на друг .А пък с тия от Торонто как си се карат просто не е истина в България всеки се мазни на шефа ,а тука се карат с него и му противоречът за глупости та си мисля че не са толкова лицемерни,поне тези които аз познавам.
Ochevino tova ne e chastna firma na canadec. Moiata e takava, shefa mi e i sobstvenik. Vsichki, osven men, sa mestni canadci i roditelite im sashto sa rodeni v Canada. Az kato sum imigrant me gledat kato padnal ot Cosmosa. Vseki ot moite kolegi otdelia ejednevno pone 15 minuti ot rabotnoto si vreme za servilnechene i podmazvane na chorbadjiata. I taka vseki boji den...Da mu se protivorechi ne sum vidial nito vednaj za tezi 3 godini. Makar toi sashto poniakoga da ne e prav i da vzema nepravilni reshenia.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."