Minalata sedmica se vurnah ot London - ako ste me discriminirat po-dobre tam.Pone ste sum v civilizaciqta.ts написа:Явно не си бил в Лондон.DrJack написа:Ne sum dovolen ot Canada e understatement.
Mnogo sum razo4arovan ot Quebec i Ontario - za BC ne moga da kaja nishtoto stoto ne sum bil tam.
Quebec i Ontario sa grozotiq, prostotiq,ciganiq, selqniq i discriminaciq kato v Zapadna Evropa bes oba4e standarta na jivot tam.
Dano ni priemat v EU 2007.Ako tova stane - samoleta i v London.Ще се поогледаш, ще се позамислиш и ще избягаш пак в Канада
razocharovani li ste ot Canada
- DrJack
- Обратна връзка:
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Iavno se zaformiat dve novi grupi vav foruma. Na neudacnicite i na borcite:) Az malko nahalno ste se prichislia kam parvata, makar che sa me propusnali v spisakagoliama mechka написа:ако си неудачни,сис си такъв навсякъде,ако нямаш сили да се бориш с трудностите,не го правиш и в Канада,и в БГ,и на Луната.Всичко е до вътрешна нагласа.

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Зна4и гледаи какво става...Аз да не се изкажа, и то веднага темата се одвуи. Това да ви покаже кои е прав и кои крив.
Батето - тои беше саркасти4ен, но ново-канадците в този форум не го схванаха - те просто ше се хаванат за сламка да защитават Канада, и техният "нов, супер живот" там. Доколкото знам от форума, Батето не е лузар, и за себе си знам същото. Много по-добре съм финансово от вси4ки ви тук, но това не ми дава право да крия реалността - факт е 4е няколко души ще спе4елят от тотото, но това не зна4и 4е всеки които пусне фиш ще спе4ели...И ако цената на този фиш е твоето бъдеще - по добре си помисли, преди да го пуснеш.
Знам и как живеят имигрантите в 4ужбина, няаа ко да ми ги говорите на мене тия.
Има тук една шепа кора във форума, които са обедени 4е живота им тук е много, много, много хубав...на тях няма какво да кажа.
Останалите са по-свястни - седим си тука хъшове, и това си е.
Аз говоря на тези които са в БГ, а не на тези които са в Канада. Тези като Канук, 4иито първи пост може да е от 2003, но е от БГ, той скоро дойде в Канада. Но дори 2 години не са достатъ4но време найстина да видиш нещата в реалната им светлина...
Нека не говорим нито позитивно, нито негативно, а реално.
Тези който са много добре - ударете една снимка, но не където сте се снимали пред не4ия къща, а от вашата собствена - тогава вси4ките ще видят колко е "хубаво"...Кажете какво толкова сте постигнали, но не в сравнение с това което сте били в БГ, а в сравнение с това което 4овек би могъл да бъде в страната която живее...Не ми се хвалете с това 4е сте "ассистент на зъболекаря", аз утре мога да си намеря същата работа, без грам образование по специалността...
Знам аз, вии храните надеждите на тези в БГ, 4е те от своя страна да могат да хранят вашите. (Това последно изре4ение е много трудно, и някои няма да могат да го схванат, но страшно няма).
Батето - тои беше саркасти4ен, но ново-канадците в този форум не го схванаха - те просто ше се хаванат за сламка да защитават Канада, и техният "нов, супер живот" там. Доколкото знам от форума, Батето не е лузар, и за себе си знам същото. Много по-добре съм финансово от вси4ки ви тук, но това не ми дава право да крия реалността - факт е 4е няколко души ще спе4елят от тотото, но това не зна4и 4е всеки които пусне фиш ще спе4ели...И ако цената на този фиш е твоето бъдеще - по добре си помисли, преди да го пуснеш.
Знам и как живеят имигрантите в 4ужбина, няаа ко да ми ги говорите на мене тия.
Има тук една шепа кора във форума, които са обедени 4е живота им тук е много, много, много хубав...на тях няма какво да кажа.
Аз говоря на тези които са в БГ, а не на тези които са в Канада. Тези като Канук, 4иито първи пост може да е от 2003, но е от БГ, той скоро дойде в Канада. Но дори 2 години не са достатъ4но време найстина да видиш нещата в реалната им светлина...
Нека не говорим нито позитивно, нито негативно, а реално.
Тези който са много добре - ударете една снимка, но не където сте се снимали пред не4ия къща, а от вашата собствена - тогава вси4ките ще видят колко е "хубаво"...Кажете какво толкова сте постигнали, но не в сравнение с това което сте били в БГ, а в сравнение с това което 4овек би могъл да бъде в страната която живее...Не ми се хвалете с това 4е сте "ассистент на зъболекаря", аз утре мога да си намеря същата работа, без грам образование по специалността...
Знам аз, вии храните надеждите на тези в БГ, 4е те от своя страна да могат да хранят вашите. (Това последно изре4ение е много трудно, и някои няма да могат да го схванат, но страшно няма).

T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
- Lub0
- Обратна връзка:
BG-Dude, не ми говори кой колко получава, защото ще се учудиш, ако разбереш, колко хора тук могат да те платят на кило. Много стари емигранти се навъдихте тука изведнъж. Също не мога да разбера, защо, купуването на къща ви е мерило дали някой е успял или не? това ли ви е детската мечта?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Ееее Дудик, къде се губиш бе, вече мислех че сме те изгубили форевър (и сълзи тежки ронех по тебеBG-Dude написа: Много по-добре съм финансово от вси4ки ви тук, но това не ми дава право да крия реалността

А между другото, можеш ли да ми пратиш 20 кинта с мъни ордър че нещо съм го закъсал и нямам за хляб - опа и аз кви ги дрънкам той хляба в Канада е скъп - така де, нямам за джънк фууд ?
Преди беше обещал да ни светнеш какво всъщност ти е образованието (онова дето са ти го преподавали светила на науката, нали помниш) ? Не се срамувай, дори да е нещо като "Митология на скандинавските народи" в Славянския Университет, не всеки знае какво точно иска на 18 годиниBG-Dude написа: Не ми се хвалете с това 4е сте "ассистент на зъболекаря", аз утре мога да си намеря същата работа, без грам образование по специалността

BG-Dude написа:Има тук една шепа кора във форума, които са обедени 4е живота им тук е много, много, много хубав...на тях няма какво да кажа.

Ей това логиката е голяма работа.
Недоволен от живота = по-свестен.
Доволен от живота = по-несвестен?
Голям шегаджия си.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001