Има ли учещи в Макгил?
Има ли учещи в Макгил?
Предполагам, че има учещи в Макгил. Интересува ме дали сте доволни и много ли е по-скъпо от един англофонски колеж например? Става въпрос за вечерно обучение. Има ли пълни стипендии и при какви условия? Изобщо всичко, което е по-специфично от франкофонските му еквиваленти. Благодария предварително.
Koi kakvoto pravi, nikoi dryg ne moge da my go napravi
dosta interesni otgovori si poluchil
za stipendiite na www.afe.gouv.qc.ca
te naste hora sega stachkuvat iskat da bqde po hubavo i ot bg prez 80-te
ama dano gi chuiat de, nema losho
pqk ti, kak da ti kaja, niama li da ti doide malko mnojko, hem samo vecher, che i pqlna stipendia
na sashko hepten ste mu obqrkash poniatiata 

za stipendiite na www.afe.gouv.qc.ca
te naste hora sega stachkuvat iskat da bqde po hubavo i ot bg prez 80-te

pqk ti, kak da ti kaja, niama li da ti doide malko mnojko, hem samo vecher, che i pqlna stipendia

-
- Администратор
- Обратна връзка:
Аз учех (този семестър почивам) в Continuing Education http://www.mcgill.ca/conted точно вечерно. Лекциите са от 6 и 5 до 9 без 5 или 10 без 5, зависи от предмета.
Не знам за цените по колежите, но в МкГил цената е около $200 на курс. Приготви си и около 100 още за учебник. Ако запишеш 4 курса се водиш фул-тайм студент и имаш право на стипендия и заем. Но, честно казано, не съм в течение със стипендиите и заемите, особено напоследък, има реформи, както тодор73 е обяснил.
Не знам да се различават по каквото и да било нещата от франкофонските университети, ама това е смао мое наблюдение, а аз съм виждал франкофонски университет само отвън
Не знам за цените по колежите, но в МкГил цената е около $200 на курс. Приготви си и около 100 още за учебник. Ако запишеш 4 курса се водиш фул-тайм студент и имаш право на стипендия и заем. Но, честно казано, не съм в течение със стипендиите и заемите, особено напоследък, има реформи, както тодор73 е обяснил.
Не знам да се различават по каквото и да било нещата от франкофонските университети, ама това е смао мое наблюдение, а аз съм виждал франкофонски университет само отвън

-
- Обратна връзка: