Има ли стачкуващи студенти? (коментари по бановете)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Гост

Мнение от Гост »

това горе-долу го схванах, обаче не разбрах защо е изтрито мнението на пенка, която явно критикува администратора /мнението й не е във форум Администратор/

абе с една дума диктатурата изисква своето :lol:
вождът е безпогрешен, нямате право да го критикувате :idea:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ombudsman написа:Ама къде е питам аз ? Защото явно не става дума само за мъката, а какво я е породило 8)
Омби, мнението на Пенка го виждаш цялото, липсва само цитата от Джой, защото съдържаше лични нападки към форумец. Та Пенка го беше цитатнала и след това изкоментирала, като коментара можеш да го прочетеш. Ега ти, аз точно затова оставих мнението на Пенка, цитатнато от Хуба (ако се нелъжа), да не каже някой, че щото е против Любимия Админ, затова съм го махнала... И ей на, даже и при това положение пак лошо.... брей...
Обичам да преча
Аватар
Flash

Мнение от Flash »

bis написа:Ama molia vi se ZASTO OTRIAZAHTE CHOVEKA, TOJ KAK STE SE ZASTITI

VURNETE BGMONTREAL, PREDPOCHITAM NEGOVITE ''GLUPOSTI'' DA CHETA.
:haplio: :haplio: :haplio:

ВЪРНЕТЕ ЧОВЕКА !!!!!!

За разлика от много напразно дрънкащи посетители в този "форум" постингите на bgmontreal са наистина полезни за някои.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Човек не може да избере родителите си и къде да се роди, но може да избере къде, с кого и как да живее !
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Заключ тема
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.