bateto написа:... Като казах наем 1000-1500 д. на месец имах напредвид за зградите на снимките от даунтаун Ванк,а не снимките с таунхаусите от Бърнаби.Още едно уточнение имах напредвид цените на най ниските наеми в даунтаун...
bateto написа:Аз пак не разбрах ,на снимките със зградите които е публикувал Ивайло/даунтаун Ванкувар/ какви са наемите ,според мен от 1500-3000,а ванкуварци твърдят за 800-1000...
bateto написа:Снимка н80/жилищна зграда/ ситуирана южно от даутаун/не е на полуострова/,дадох я само за пример.80% от зградите от фотоалбума на Ивайло са жилищни,а не административни згради.Давам само пример и не искам да се задълбочавам за да си отстоявам мнението снимка по снимка .Очаквам други ванкуварци с по сериозни отговори на въпросът ми.
Бате, колкото повече продължаваш, толкова повече се оплиташ. Първо 1000-1500 бяха най-ниските наеми в Даунтаун, после се оказа, че ставало въпрос за сградите в Даунтаун от снимките на Ивайло, сега изведнъж говорим за сгради които въобще не са в Даунтаун ... Та последно?
Прав си, 80% от снимките на Ивайло са на жилищни сгради, само че
не са в Даунтаун :idea: . Като казах, че това са офисни сгради, имах впредвид снимките които са от Даунтаун защото съм останал с впечатлението, че говорим за Даунтаун. Ако искаш да говорим за Ванкувър въобще, няма проблеми - можем да го направим, но тогава си още по-зле защото докато в Даунтаун наистина има наеми от порядъка на 1000-1500 за апартамент с една спалня (на последните етажи на някои луксозни сгради), то извън Даунтаун доста ще трябва да се поизпотиш докато намериш нещо такова ...
Изобщо ми се струва, че е крайно време да си признаеш пред самия себе си, че след като си живял във Ванкувър само един месец (и то в най-циганския квартал, моите съболезнования за което), не си много наясно с много неща в този град и е по-добре да престанеш да се опитваш да даваш компетентни мнения за него ... така както аз не се опитвам да давам компетентни мнения за Монтреал или Торонто

!

Obey gravity ... It's the law!