Webdesigneri ot CA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

miteto написа:Иначе по мое мнение, досега не съм виждал добър уеб-дизайнер, който да може да програмира като хората или добър програмист дето да направи готин дизайн :roll:
За второто съм съгласен, всеки път като отворя фотошоп и съм като в небрано лозе ;) Ама за първото ... дизайнерите в наш'та фирма пописват некви скромни АСП и ПХП-та, например да си направят един масив от 5 картинки и рандъмли :) да покажат една. Но пък дойде ли до JS или пък Акшън Скрипт... малии, скриват ми шапката! Единия пък е и добър сисадмин. Изобщо ... предполагам щот ни е малка фирмата та се налага съвместяване на длъжности. Макар, че не е задължително. Аз например нито ще инсталирам линукс бокс, нито пък гиф ще направя. Само ПХП, Пеър и пр. ООП форевър! :lol:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Иначе за Ту5 и кинтите - истина е, че сме on the lower end на ИТ заплатите, ама $8 вече е прекалено. Наблегни на .нет ако питаш мен. Един драг съфорумник така направи, изневери на любимото пхп, надобря на .нет е сега е много доволен. :lol:
Аватар
tu5
Обратна връзка:

Мнение от tu5 »

Merci za ideata, veche sym potynal v stotici manuali za ASP i .NET no za syzhalenie shte mi byde trudno da se srtificiram za ostawashtoto tuk wreme za microsoft ili cisco

Pri kandidastwane za rabota sertifikatite ili diplomite natezhawat?
A bad excuse is better than none.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

tu5 написа:... Pri kandidastwane za rabota sertifikatite ili diplomite natezhawat?
Стажа тежи най-много. Ако ще и сертификат за космонавт да имаш, ако нямаш реален опит ще ти е трудно да захапеш! :wink:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
tu5
Обратна връзка:

Мнение от tu5 »

Tova iasno no vse pak az imam goliam stazh v BG i dr dyrzavi ot EU, no ne sym certificiranot niakoia goliama organizacia kato CISCO, Microsoft, Oracle, i t.n.
A bad excuse is better than none.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Е, сертификатите не пречат, образованието също, но наистина опита е най-важен.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

tu5 написа:Tova iasno no vse pak az imam goliam stazh v BG i dr dyrzavi ot EU, no ne sym certificiranot niakoia goliama organizacia kato CISCO, Microsoft, Oracle, i t.n.
Sertifikati moje da izkarash tuk na miasto ako si meraklia, tova ne e trudno. Az chak sega se sertifitsiram - na stari godini :D :D :D
Заключено