Webdesigneri ot CA
- tu5
- Обратна връзка:
PHP i MySQL si bachkat perfektno pod WIN NT/2000/XP, pod 98 ima mlako problemi s apache. No istinskata mu sila se poluchava pod linux zashtoto mozhe da se kompilira s mnogo opcii
eto poslednite mi proekti:
www.osmnet.com - porazgledaite proekta za tezi koito si misliat che designer ne mozhe da pishe kod!!!
www.dejavu-bg.com
www.reabg-property.com
www.vladislavovo.bg
www.estima-consult.com
www.eurosilex.com - a tuk mozhe bi poveche design i flash, no po-malko code!
www.homesite-bulgaria.com
www.brigth-invest.com
www.rumil-bg.com
i mn.dr - ako niakoj se interesuwa moga da mu pratia na LS celia spisyk
eto poslednite mi proekti:
www.osmnet.com - porazgledaite proekta za tezi koito si misliat che designer ne mozhe da pishe kod!!!
www.dejavu-bg.com
www.reabg-property.com
www.vladislavovo.bg
www.estima-consult.com
www.eurosilex.com - a tuk mozhe bi poveche design i flash, no po-malko code!
www.brigth-invest.com
www.rumil-bg.com
i mn.dr - ako niakoj se interesuwa moga da mu pratia na LS celia spisyk
A bad excuse is better than none.
Ту5, не си прав че график дизайнерите не могат да слайсват
!
Да ти кажа в Канада ми се струва че не държат много на някакъв завладяващ вид, никой не умува над гениална цветова схема с месеци, важното е да работи бързо. Дано имаш късмет, аз се отказах отдавна и от дизайна и от програмирането, омръзна ми навремето да се състезавам с пакистанци за 12-13$.

Да ти кажа в Канада ми се струва че не държат много на някакъв завладяващ вид, никой не умува над гениална цветова схема с месеци, важното е да работи бързо. Дано имаш късмет, аз се отказах отдавна и от дизайна и от програмирането, омръзна ми навремето да се състезавам с пакистанци за 12-13$.
Циганите - на Сатурн !
Леле тия може да ви вземат акъла с цените си, то ако на тия бараки им искат по 40-50 000 евро по добре да си стоим в тукашните бунгала
Е това е - никакво чувство - сложили си снимките с парцалките и боклуците и лепнали цени до небето - поне отвън да имат вид тези къщи ама нее .... много тъжна картинка
Леле тия може да ви вземат акъла с цените си, то ако на тия бараки им искат по 40-50 000 евро по добре да си стоим в тукашните бунгала

Е това е - никакво чувство - сложили си снимките с парцалките и боклуците и лепнали цени до небето - поне отвън да имат вид тези къщи ама нее .... много тъжна картинка
- tu5
- Обратна връзка:
Dobre priateli, no az ne sym otgoworen za contenta na saita zashtoto wsichkite mi saitowe imat content management system i se izpylwat izcialo ot klienta.
Az sym designer i programist ednowremeno, pisha celia kod na saita. ne e lesno no milsia che 8$ e mnogo malko na chas - az v BG vzemam tolkova v momenta.
Az sym designer i programist ednowremeno, pisha celia kod na saita. ne e lesno no milsia che 8$ e mnogo malko na chas - az v BG vzemam tolkova v momenta.
- tu5
- Обратна връзка:
Godis,
Ako ti prawi vpechatlenie v www.osmnet.com ima oklo 60 razlichni db koito sa taka navyrzani che da davat optimalna informacia
Ako ti prawi vpechatlenie v www.osmnet.com ima oklo 60 razlichni db koito sa taka navyrzani che da davat optimalna informacia
Ясно бе човек, даже и върху дизайна често нищо не може да се направи щото клиента си държи на зелени точки на червен фон примерно.tu5 написа: Az sym designer i programist ednowremeno, pisha celia kod na saita. ne e lesno no milsia che 8$ e mnogo malko na chas - az v BG vzemam tolkova v momenta.
Аз се ядосвам на това което се вижда като представяне на къщи...тук има сума ти предавания как да си стегнеш къщата за да я продадеш по-изгодно, а виж у нас как се прави. Че то на прабаба ми старата къща има по-добър вид от повечето в сайта. Кво кат са близо до морето ?
- Lub0
- Обратна връзка:
Тези англичани трябва да не са много у ред с главите, за тези цени на карибите може да си купиш къща на плажа вместо порутена колиба на 20 км от Варна примерно, но не е луд този дето яде баницата...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Ot tova, koeto vijdam smiatam che niama da imash problem da namerish rabota za 15C$/chas. No vse pak ne garantiram. Drug e vaprosa dali 8C$/chas v BG ne e po-dobre ot 15C$/chas v Canada.
I tuk, kakto i v BG, ne e vajno tolkova kak pishesh, a za kogo pishesh code.

I tuk, kakto i v BG, ne e vajno tolkova kak pishesh, a za kogo pishesh code.

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Da, ama Karibite sa na 5 chasa sus samolet ot London, a Varna samo na 2. Vse pak i az mislia, che s tezi pari moje da se kupi neshto mnogo prilichno v Mexico na plajnata ivica.Lub0 написа:Тези англичани трябва да не са много у ред с главите, за тези цени на карибите може да си купиш къща на плажа вместо порутена колиба на 20 км от Варна примерно, но не е луд този дето яде баницата...
Angliiska mu rabota...

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill