anglijski v grad Quebec

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
bis
Обратна връзка:

anglijski v grad Quebec

Мнение от bis »

Preporuchajte mi ako znaete kude moje da se kara kurs po angl. vecher naprimer, ako moje ne mnogo skup, no kachestven.

Ako imate vpechatlenie i ot kursovete v Laval susto spodelete.
Razrovih se malko daje namerih po-skupi ot tova da gi karash v universiteta. Niama li nesto po-taka?
Merci
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
anito
Мразим да мислим

Re: anglijski v grad Quebec

Мнение от anito »

bis написа:...ne mnogo skup, no kachestven.

Razrovih se malko daje namerih po-skupi ot tova da gi karash v universiteta. Niama li nesto po-taka?
Merci
I az tarsia takaw, ama zasega ne sam namerila. Edinstwenia ewtin namerih w RIRE 2000, no ne sam go po4nala o6te. 4e e ewtin, ewtin e, no za ka4estwo ne znam...

Imalo kam niakoi carkwi, 4uwam, no ne sam tarsila.

Ta haide, kazwaite, i az 4akam s netarpenie info po waprosa.
Обичам да преча
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Zdrasti Bis.
Dokolkoto sme se informirali i proverili v Quebec malko trudno shte namerish niakakuv ka4estven kurs po frenski.Tuk ne nabliagat mnogo na angliiskia no tov ai ti go znaesh.na mnogo mesta organizirat kursove no te ne sa mnogo intenzivni i sa po 1 put v sedmizata ,koeto mislia ne e mnogo zadovolitelno.No vse pak proveri tova,preporu4aha mi go kato nai ka4stveno-collége MÉRICI
-www.college-merici.qc.ca.A sushto i v centre Louis-Jolliet,no dokolkoto znam i tam sushto e 1 sedmizata a i toi ve4ee zapo4nal dori mislia 4e 1 nivo svurshva v kraiat na april
kusmet.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Izviniavam se no sum dopusnal pravopisna greshka ne e frenski a angliiski.To tozi frenski ...... :crossbones: napravo ni vzima akula .Sorri
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Заключено