SA IMIGRARARISTE V KEBEK

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
tennismama

SA IMIGRARARISTE V KEBEK

Мнение от tennismama »

VIE IDVATE V KANADA, NE SAMO V KEBEK.
IMATE PRAVO DA SE PREMESTITE V MIGA V KOITO KACNETE NA LETISTETO V MONTREAL.
OOOOOOOOOOPS, CHANGE MY MIND.!!!!!!
USPEH. KASAH NA DRUGO MIASTO..INFORMACIATA E SILA.
MONTREAL E HUBAV GRAD, AKO OBICHATE FRENSKI, I NIAMATE NISTO PROTIV LANGUAGE POLICE.. ESIKOVA POLICIA.STUDENA ZIMA I GORESTO LIATO.. GRADA E HUBAV, RASLICHNO E OT VSICKO KOETO SNAETE DOSEGA...
STARA 200 GODISHA EJBA.... MEJDU ANGLIISKA I FRENSKA KANADA..AKO ISKATE SRAVNENIE MEJDU ANGLIISKA I FRENSKA KANADA.. MOLIA PISHETE..
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Благодаря. Никога не съм чел по-бавно и трудно 8 ред през живота си.
Аватар
bis
Обратна връзка:

Re: SA IMIGRARARISTE V KEBEK

Мнение от bis »

tennismama написа:AKO ISKATE SRAVNENIE MEJDU ANGLIISKA I FRENSKA KANADA.. MOLIA PISHETE..
Ami davaj, vijdam che si poobikolil Canada. S interes ste cheta za razlikite v dvete ''Canadi''. Stoto to chovek vse si misli che NE kudeto se e ustanovil e po-hubavo.
Ste me mraziat li mnogo ako ida v anglijskata chast i im govoria na frenski ili znaeneto na frenski ste mi e v plus? Ili po-tocno v koia chast na anglijska Canada znaeneto na frenski ste mi e ot polza?
Chuvala sum che omrazata edni kum drugi e tolkova goliama che se bieli po kruchmite.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
miteto
Модератор

Re: SA IMIGRARARISTE V KEBEK

Мнение от miteto »

bis написа:Ste me mraziat li mnogo ako ida v anglijskata chast i im govoria na frenski ili znaeneto na frenski ste mi e v plus? Ili po-tocno v koia chast na anglijska Canada znaeneto na frenski ste mi e ot polza?
Ами няма да те мразят, ама няма и да те разберат. Това поне за Торонто, Калгари и Ванкувър . Около Отава и в други двуезични райони (май в Ню Брънзуик имаше такива) може би да.
bis написа:Chuvala sum che omrazata edni kum drugi e tolkova goliama che se bieli po kruchmite
:?: :?: :?: Т.е. аз ако отида на кръчма в Квебек Сити и им заговоря на английски ще скочат да ме бият ? Тва май са някакви градски легенди :wink:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Bratchet, sajaliavam ama tova e nai-obarkanoto i nerazbirashto se mnienie, koeto sam chel v tozi forum. Tragvaiki oshte ot zaglavieto.
Ako ima qsnovidci, molia da se pritekat na pomosht.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Tennistatkoto да доизясни темата, че tennismama e на няколко коктейла "AfterTennis" :D !
To Live Is To Die
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Темата е дублирана в два подфорума.
Който иска да се включи, нека пише ТУК
В този подфорум я заключвам, защото не касае процедурата за емиграция.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено