Слънчеви очила !?!
Слънчеви очила !?!
Напоследък времето е все по-ясно и слънцето грее. Това добре но и много отразява от снега. Дали има слънчеви очила за малки деца (като казвам малки имам в предвид такива под 5 г.), защото без да съм спецялист предполагам че толкова силно слънце не е полезно за ретината на подрастващите.
Лично аз такива за деца не съм виждал тук а искам едни такива са младежа.
Лично аз такива за деца не съм виждал тук а искам едни такива са младежа.
Ботцо, аз на моето дете винаги купувам качествени слънчеви очила.Ментета и разни стъклариики от Уол Март ги забрави...
Детски слънчеви очила имат Полароид и Рей Бан...малко са скъпички, но пък са истински и ти е спокойна душата за очичките на слънчицето.
Полароид са на по-изгодна цена и са много добри.
Само дето незнам в Ка къде могат да се купят.Аз все от БГ съм ги купувала.
Детски слънчеви очила имат Полароид и Рей Бан...малко са скъпички, но пък са истински и ти е спокойна душата за очичките на слънчицето.
Полароид са на по-изгодна цена и са много добри.
Само дето незнам в Ка къде могат да се купят.Аз все от БГ съм ги купувала.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Купи си от Спорт Експерт има за зимни спортове и всички са с перфектно покритие.
Боцо не си видял лятото още, тук говорих с един руски евреин и той така сподели има две кофти неща в Монреал зима е студено а лятото от жега не се трае. Климатици братя който не се е сетил да си вземе януари моя го продавам Събийм ползван едно лято цена на сейл беше 120 сега е около 150 зависи от магазина а аз го давам за 50. Надавям се да не дочакам маранята тук.
Боцо не си видял лятото още, тук говорих с един руски евреин и той така сподели има две кофти неща в Монреал зима е студено а лятото от жега не се трае. Климатици братя който не се е сетил да си вземе януари моя го продавам Събийм ползван едно лято цена на сейл беше 120 сега е около 150 зависи от магазина а аз го давам за 50. Надавям се да не дочакам маранята тук.
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Аве батка все трябва да се обадиш майна, малко влажно е бива ами то не се търпи влагата не друго, тя кара да усещаш и студа по студен и жегата по жега, мамка му и влага.Що така не съм забелязал за 3 лета престой тук тия жеги за които говорите.Лятото тук си протича като късна българска пролет ,малко по влажно,но не и чак толков нетърпимо.
Bateto, mnogo zawisi mai ot apartamenta. Nie sme na poslednia etaj, nad nas samo edna plo4a... kwo da ti razprawiam, liatoto e ujas... we4er w 22 4asa napr. pahtia i se potia kato prase iz ka6ti, izlizam nawan da se porazmardam, a to si e naprawo hladno. No az watre sgribam... Bez klimatik 6tiahme da sme puknali...
Обичам да преча
anito написа:Bateto, mnogo zawisi mai ot apartamenta. Nie sme na poslednia etaj, nad nas samo edna plo4a... kwo da ti razprawiam, liatoto e ujas... we4er w 22 4asa napr. pahtia i se potia kato prase iz ka6ti, izlizam nawan da se porazmardam, a to si e naprawo hladno. No az watre sgribam... Bez klimatik 6tiahme da sme puknali...
Направо ме разби с това красноречиво описание.....

"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Незнам на вас как не ви е топло ма първото лято щях да умра от жега кат се почна юни та до септември мор
.1 седмица издържах без климатик и си купихме на прибежки от първият видян магазин,после си ходих с пуловерче в къщи
,така ми е по естесвенно
.
Аз като походя 5 крачки в жега ставам червена кат домат и не мога да дишам.
п.с. А да кажа че мужа първо се стисна и ми довлече един стар климатик ама заради астмата не го издържах и ми ставаше лошо и ходех с маска в къщи .Цирк голям.

Аз като походя 5 крачки в жега ставам червена кат домат и не мога да дишам.
п.с. А да кажа че мужа първо се стисна и ми довлече един стар климатик ама заради астмата не го издържах и ми ставаше лошо и ходех с маска в къщи .Цирк голям.