limon4eto написа:Blue Passion : "Тук е Раят на земята. Ти защо си се затъжил за тази скапана дупка,за тази кочина и свинщина?"
Ти българин ли си...изобщо?!?!?!?
Да БЪЛГАРИН съм Вземи прочети целия постинг и ще разбереш,че в първата част иронизирам
Еми понякога е достатъчно да погледнеш малко..и виждаш какво си мислят хората....не казван че тук наистина не е хубаво и че за съжаление при нас...не е така..и се съмнявам да се оправи...
Но дано!!!:)
Надявам се....
Tu sais, je n'ai jamais étais aussi heureux que ce matin-là.....et et je me souviens, je me souviens très bien...de ce que je t'ai dit ce matin-là...
bateto написа:Монни за пореден път нубър уан.Ей тва дето го написа 99% няма да те разберат.
бате,само ти си умника тук та го разбра,каква проницателност в една шофьорска душа Ние тук глупавите само ще си мълчим и ще си бъркаме в носа,какво ли е казал Мони???????????
Най извстния го знам ,но този не съм го чувал.Този случйно да не ведомственното отборче на Гара Левски или на някоя друга гара ,че нещо паметта ми изневерява.
bateto написа:Най извстния го знам ,но този не съм го чувал.Този случйно да не ведомственното отборче на Гара Левски или на някоя друга гара ,че нещо паметта ми изневерява.
бате,бате,ти на колко години си,чувал съм че старческото оглупяване и склерито идват на преколонна възраст,отсега ли да си ги прихванал
Ами може и да съм прихванал от годините,но паметта ми е все още жива,пмня и преди 30г. беше така, имаше един ОТБОР и няколко отборчета от калибъра на вашето.