Снимки от Ванкувър
Снимки от Ванкувър
Тези снимки скоро ще бъдат публикувани, но ако някой иска може да ги разгледа и оттук. Благодаря на La Rue.
Ивайло
http://ivaiilo.myphotoalbum.com/view_al ... m01&page=1
Ивайло
http://ivaiilo.myphotoalbum.com/view_al ... m01&page=1
Харесват ми
Nice weather, nice pictures, nice cars, nice people!
Cool 

.
супер са снимките , а тука е такъв студ , аз даже се разболях сега през март 

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Да снимките са мноо хубави.С лека носталгия си спомних като пристигнах за пръв път в Канада за тия места.Снимките са от центъра на града ,който си е супер/най хубавият център според мен от всички канадски градове/ с много красиви жилищни комплекси,но както се казва това не е истинският Ванкувер.Обърнете внимание на снимките от последната страница на албума ,където се виждат няколко типични ванкувърски улици с еднодвуетажни згради тип ламаринена барака ,за да добиете по реална представа за реалния град.
На въпроса има ли в Мтл. подобни квартали,има и то с много по богаташки и скъпи къщи ,но центъра на Мтл. си е кочина сравнен с тоя на Ван.А прави ли ви впечатление от снимките колко са чисти улиците във Ван. сравнени с монтреалските.
На въпроса има ли в Мтл. подобни квартали,има и то с много по богаташки и скъпи къщи ,но центъра на Мтл. си е кочина сравнен с тоя на Ван.А прави ли ви впечатление от снимките колко са чисти улиците във Ван. сравнени с монтреалските.
истинския...
колкото дали това е истинския ванкувър... някой хора не са прекарали много време тук за да видят как са нещата...
тези последни няколко снимки са от една улица...Commercia Drive, която е съвсем различна-няма нищо общо с центъра или жилищните квартали, това е просто една много идентична и различна улица, която тукащните много обичат.
а обърнете внимание на две от снимките от квартала където аз живея... тези с красивите подредени къщички потънали в еленина... ето това е истинскиа ван. къщи, паркове, градини, спокойни кварталчета, и центъра с високите и лъскави блокове... аз поне съм бл тук достатъчно тук за да го разгледам.
примерно това, че съм бил две седм. в Рио де Женейро или една седм. в Буенос Айрес и други градове не е достатъчно да кща... е аз ги видях целите... знам всичко за хората и градовете, нали...?
ще направя още снимки и от жилищните квартали, за да няма подобна негативна пропаганда... както се казва снимите говорят сами за себе си.
Ивайло
тези последни няколко снимки са от една улица...Commercia Drive, която е съвсем различна-няма нищо общо с центъра или жилищните квартали, това е просто една много идентична и различна улица, която тукащните много обичат.
а обърнете внимание на две от снимките от квартала където аз живея... тези с красивите подредени къщички потънали в еленина... ето това е истинскиа ван. къщи, паркове, градини, спокойни кварталчета, и центъра с високите и лъскави блокове... аз поне съм бл тук достатъчно тук за да го разгледам.
примерно това, че съм бил две седм. в Рио де Женейро или една седм. в Буенос Айрес и други градове не е достатъчно да кща... е аз ги видях целите... знам всичко за хората и градовете, нали...?

ще направя още снимки и от жилищните квартали, за да няма подобна негативна пропаганда... както се казва снимите говорят сами за себе си.

Ивайло
абе Батеbateto написа:Ама да не забравиш да снимаш Хенсигтън ест,Меин,Фрейзър и другите улици и кварталчета в района ,както и Сърей и източните квартали на Ван.
от теб само негативизъм за Ванкувър
да не си някакъв пропагандатор агейнст Ван.Тези улици които споменаваш ги има на всякъде.Все едно ако някой ти каже ,4е в БГ е супер а ти да му кажеш ,4е не е защото има Факултето,и да не споменавам сумати мизерни места в БГ /там където ти се целиш след като забогатееш или какво беше там/.Аз също съм бил насам натам и мога да ти кажа 4е ,най мизерно ми се вида в центъра на Атина /едно такова място където туристите го отбягват-хехехехНо не казвам 4е в Атина не ми хареса --напротив мисля 4е е страхотно място и ако някой ме пита това ще му кажа /.Все се 4удя какво толкова те интересува Ван и защо все като Иво напише нещо хубаво и вие го нападате.
Има няколко негативни професора които все отговарят на нашите постинги- и то все били тук за един месец или незнам колко си -хи4 не ме интересува.
Ама я по спокойно --защо не си гледате кефа нали сте си намерили перфектното място и я оставете хората сами да преценят.
Надявам се ти да си намериш мястото и да спреш да говориш негативизъм за Канада , Ванкувър или Монтреал.Те в БГ ще те светнат на много неща --особенно като става въпрос за бизнес.Тогава ще те видя
A long time ago
in a galaxy far ,far away
in a galaxy far ,far away
Батето сигурно получава заплата от Кебекските тайни служби по програма за спиране на оттока на специалисти. А самия той вероятно живее във Ванкувър, но се прави че е в Монреалbateto написа:Ама да не забравиш да снимаш Хенсигтън ест,Меин,Фрейзър и другите улици и кварталчета в района ,както и Сърей и източните квартали на Ван.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Супер яки са снимките много ме кефят и ако батето ми снима и най-хубавия квартал за живеене в цяла България и има по-хубав от втората и трета снимки ще млъкна.
Тука в Бояна или където и да отидеш може да има къщи за милиони, но до там... оградени от 3 метра бетон
Ивайло, от къде са втората и трета снимки???
Тука в Бояна или където и да отидеш може да има къщи за милиони, но до там... оградени от 3 метра бетон
Ивайло, от къде са втората и трета снимки???
Керкелов,не обичам да се обяснявам ,като ученичка ,но този път ще направя изключение за разлика ,когато трябваше да отговоря на Гез по подобен повод на изливане на злобата и омразата .
Защо когато нещо аз лично напиша се чете от някои хора като теб и други/забелязвам оформянето на една групичка/ както дявола чете евангелието ,или по скоро не се чете задълбочено или през ред.Аз в това виждам точно търсене на поводи за заяждане и за изливане на злобата си към някой който не е на тяхното мнение.
По тоя повод ще те помоля да се върнеш по нагоре и да ми прочетеш написаното мнение и да го осмислиш ,ако багажа ти го позволява,но за да съм сигурен ,че съм останал правилно разбран ,ще се обясня ,макар и по елементарно:
-написах ,че Ван. има най хубавия и модерен център от всички канадски градове,никъде не съм писал ,че Ван. е скапан град или е по лош от кой и да е от останалите канадски градове,къде тук видя плюене и негативизъм?
-писал съм друг път,че Ван. сравнение с американските градове от същия калибър има по европейски облик и е по лъскав.Тук къде видя плюене и заяждане?
-в сравнение с Мтл. и То. обаче обликът му е по американски,освен центъра и един два квартала ,града представлява голямо село на 1-2ет.,къде съм казвал ,че това е хубаво или лошо,на един му харесва един стил,на друг -друг.Къде плюя и се заяждам?
-псъл съм,че има най осезаемо присъствие от останалите канадски градове на азиатци/индуси,китайци и всякъкви/ и къде е заяждането тук ,когато за това си имаи статистика ,и не влагам никакво значение на този факт за мен.
-писал съм,че съм се махнал от този град защото ми е далечен стила на живот /не обичам да живея в хубав град от селски тип,а в град в който има по голяма динамика,живец и градска среда/и за мен го няма духа който открих в по близък по стил до европейския в по грозен,студен,старинен,ако щеш и по западнал Монтреал.Тук пък най малко можеш да ме обвиниш в заяждане.
Разликата м/у мен и вас/групичката/ е че вие представяте излъсканата страна на монетата ,а аз обратната с патината.Моят мотив е,че държа да се знае ,че монетата има две страни и обикновенно по зацапаната не се показва за да не се изложим и по тоя начин губи истината ,а вашия незнам ,може би да си лъскате самолюбието.
И последно,кво ще ми помогне някой на мен който ми предстои идване в Канада като ми показва снимки както тия на Иво/да повторя и снимките са мн. хубави и центъра на Ван. също/ ,освен мозакът ми да започне да работи-ето къде отивам аз и къде ще живея.Да ,ама не ще живея другия път-на тия места наемът е 1500-2000д. на месец ,а аз ще отида да жиея в циганската махала където мога да си позволя 700-800д. наем.Еи това е истината от която се дразните и не знам какво толкова ви боли когато някой ви я каже.
Написано без никаква злоба и злъч,аз сънародници не мразя,само по някой път се заяждам когато някой се изкаже когато напише нещо без преди това да го е прочел.
Защо когато нещо аз лично напиша се чете от някои хора като теб и други/забелязвам оформянето на една групичка/ както дявола чете евангелието ,или по скоро не се чете задълбочено или през ред.Аз в това виждам точно търсене на поводи за заяждане и за изливане на злобата си към някой който не е на тяхното мнение.
По тоя повод ще те помоля да се върнеш по нагоре и да ми прочетеш написаното мнение и да го осмислиш ,ако багажа ти го позволява,но за да съм сигурен ,че съм останал правилно разбран ,ще се обясня ,макар и по елементарно:
-написах ,че Ван. има най хубавия и модерен център от всички канадски градове,никъде не съм писал ,че Ван. е скапан град или е по лош от кой и да е от останалите канадски градове,къде тук видя плюене и негативизъм?
-писал съм друг път,че Ван. сравнение с американските градове от същия калибър има по европейски облик и е по лъскав.Тук къде видя плюене и заяждане?
-в сравнение с Мтл. и То. обаче обликът му е по американски,освен центъра и един два квартала ,града представлява голямо село на 1-2ет.,къде съм казвал ,че това е хубаво или лошо,на един му харесва един стил,на друг -друг.Къде плюя и се заяждам?
-псъл съм,че има най осезаемо присъствие от останалите канадски градове на азиатци/индуси,китайци и всякъкви/ и къде е заяждането тук ,когато за това си имаи статистика ,и не влагам никакво значение на този факт за мен.
-писал съм,че съм се махнал от този град защото ми е далечен стила на живот /не обичам да живея в хубав град от селски тип,а в град в който има по голяма динамика,живец и градска среда/и за мен го няма духа който открих в по близък по стил до европейския в по грозен,студен,старинен,ако щеш и по западнал Монтреал.Тук пък най малко можеш да ме обвиниш в заяждане.
Разликата м/у мен и вас/групичката/ е че вие представяте излъсканата страна на монетата ,а аз обратната с патината.Моят мотив е,че държа да се знае ,че монетата има две страни и обикновенно по зацапаната не се показва за да не се изложим и по тоя начин губи истината ,а вашия незнам ,може би да си лъскате самолюбието.
И последно,кво ще ми помогне някой на мен който ми предстои идване в Канада като ми показва снимки както тия на Иво/да повторя и снимките са мн. хубави и центъра на Ван. също/ ,освен мозакът ми да започне да работи-ето къде отивам аз и къде ще живея.Да ,ама не ще живея другия път-на тия места наемът е 1500-2000д. на месец ,а аз ще отида да жиея в циганската махала където мога да си позволя 700-800д. наем.Еи това е истината от която се дразните и не знам какво толкова ви боли когато някой ви я каже.
Написано без никаква злоба и злъч,аз сънародници не мразя,само по някой път се заяждам когато някой се изкаже когато напише нещо без преди това да го е прочел.
Re: Снимки от Ванкувър
Аз обаче искам да благодаря специално на Иво, щото преди около 9-10 месеца, когато вече бях решил, че ще да се махам от Монреал, но още не днаех къде и тогава прочетох един от постингите му, който доста обективно описваше Ванкувър и това беше "капката която преля чашата" за да реша да дойда именно тук, нещо за което никак не съжалявам...
bateto,прав си и сигурно боли когато ти лиснат кофата със студена вода в канада!но явно българия(и деиствирелност тук) толкова е дотегнала на някой хора,че просто им е неприятно да се разрушават мечтите им!все едно да си влиюбен и да позволиш някой да каже нещо лошо за човека,ако ще да е най-голямата....забите ще му избия(любов-заслепяване)!измамното е,че обекта ни е познат само виртуално и за някой няма да е най-подходящия партнйор