do chakashtite medicinski
Polu4ihmeee.Nai posle i nie do4akahme na6ite meditcinski
:krila: :tuut: :haplio: :beer2: .Dnes e edin hubav den za bqlgarskata demokratcia
:beer2: .ZA svedenie na 4aka6tite,zavedeno dosie 21 noemvri,polu4eni meditcinski 11 mart,niamame vse o6te aktiviran status.

По-добре богат и красив,отколкото беден и грозен!
ohhhh super!!!
radvam se za vas, 4e ste polu4ili med., a za nas, 4e se razdvijiha v bukure6t...dobur znak.
az imam 4uvstvoto, 4e tova 4akane me izmoriava pove4e otkolkoto cialata podgotovka za dokumentite, za intervuto i t.n.
pojelavam na vsi4ki neusetno minavane na dnite pred6estva6ti sbudvane na me4tite im!!! turpenieeeee...oh..
radvam se za vas, 4e ste polu4ili med., a za nas, 4e se razdvijiha v bukure6t...dobur znak.
az imam 4uvstvoto, 4e tova 4akane me izmoriava pove4e otkolkoto cialata podgotovka za dokumentite, za intervuto i t.n.
pojelavam na vsi4ki neusetno minavane na dnite pred6estva6ti sbudvane na me4tite im!!! turpenieeeee...oh..

-
Eto i az imam status
Zdravejte i az sam sa status. Btw nqkoj predpolaga li do kolko dni shte pristignat tezi dokumenti? Da zapazvam li chas za pregled ili e oshte rano?
-
- Обратна връзка:
Eeeeh, qwerty
taka se zaradvah, 4e ti se e aktiviral statusa!!
Super!Sega o6te sedmitza i polovina i aideeee, 6te gi polu4ite!Radvam se i za vsi4ki ostanali, koito sigurno bez dah ve4e sa ostanali ot tolkova dalgo 4akane!Uspeh na vsi4ki ot sartze!

taka se zaradvah, 4e ti se e aktiviral statusa!!

"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Bravo ety, mnogo se radvam za teb, che veche ne si se pootpusnala.ety написа:И на нашата улица изгря слънчице. Активиран статус на 8-ми март 2005год. Най послее - бех останала без нервички.
Заведено досие на 30.11.2004г.(получени баркодове30.12.2004) и сега си чакаме формулярите за медицинските. Ей а ние си мислихме, че ще ходим на море.
Nadiavam se, che ako uvelichish malko i seksa shte se osvobodish ot vsichki cherni misli v glavata ti i shte prestanesh da narichash na horata decata "idiotcheta" :idea: