Някой ще лети ли с чехите на 14 Март?
Някой ще лети ли с чехите на 14 Март?
... освен нас?
Цена за възрастен с чехите 435Е с вкл. летищни такси. Офертата е от www.poleti.com
С Бритиш полетите са без нощувка от 27.03., офертата им е по-добра, но нашите визи изтичат на 29.03, така че имаше риск.
С Бритиш полетите са без нощувка от 27.03., офертата им е по-добра, но нашите визи изтичат на 29.03, така че имаше риск.
Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
- Дякон Игнатий
Ей-й-й,к'во са тъните бре,за 50-100 евровци,ако случайно не сте го осъзнали,да ви отворя очите,да не живеете в тъмнина
:Пътуването е към от "ада"към "рая" , а не обратното,стягайте чемаданите ,з'имайте тия билети и айде къш,че да се отвори място и за нас
,пък да даде господ да се видим там и да пием по едно за и за чехте и за КЛМ и за японците и за чукчите и за с'ичкото паплач на тая планета,..... 

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
stanli написа:Ами ако сте под 35 год. КLM предлага билети за 340 евро с включени летищни такси. Обаче не от всички агенции можете да ги вземете.
kak така не могат да се вземат от всички агенции?не е ли целта да се продават билетите?За пръв път чувам, че трябва да се вредиш с връзки, за да си купиш билет.И ако не е тайна, какви са тези специални и бюра и къде се намират?
За poleti.com
Някой купувал ли си е билети от тях? Много ме учуди ,че нямат офис,а ти носят билетите на посочен адрес,защото били Интернет агенция!
Иначе са по-евтини с 20-30 евро,но струва ли си ?
Иначе са по-евтини с 20-30 евро,но струва ли си ?
Моля, ако обичаш чети внимателно какво съм написал. Никъде на съм споменал, че трябва да имаш връзки за да си купиш билет от такава специална агенция!!!!c200 написа:stanli написа:Ами ако сте под 35 год. КLM предлага билети за 340 евро с включени летищни такси. Обаче не от всички агенции можете да ги вземете.
kak така не могат да се вземат от всички агенции?не е ли целта да се продават билетите?За пръв път чувам, че трябва да се вредиш с връзки, за да си купиш билет.И ако не е тайна, какви са тези специални и бюра и къде се намират?

Относно това, че не ги предлагат навсякаде-не ме питай мен, а агенциите където не са ти предложили!
Сигурен съм, че 90% от хората в този форум, на които им предстой скоро да заминат за Канада, знаят за тези преференции на KLM. Просто попитай! Успех!
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци!