За срещи в Русе #2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ceco1234

Среща в Русе

Мнение от ceco1234 »

Не знам колко човека ще дойдат, но разбрах че при по-добра организация за в бъдеще можем да организираме среща с представител на посолството на Канада в Румъния. Първо близо е до Русе и второ мисля че подобна среща е организирана във Варна. Ако някой иска да "Разнищим " въпроса във форума.
4ovek e tolkova goljam , kolkoto golemi sa me4tite mu
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Промених заглавието на темата: "Къде да учим френски в Русе?", защото то вече не съответства на съдържанието й. Реално само първият постинг отговаря на старото заглавие. Сега пък той малко "виси" в тази тема, но не исках да лишавам хората от дадената информация.
Желая успех на русенци в реализирането на чудесния замисъл!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Поздрави от Пловдив!Радвам се,че и при вас ма срещи.Наистина си търсете заведение с възможност за разместване на масите.Пре нас вПловдив е голям проблем-събираме се повече от 30 човека и е много трудно с местата.
Весела среща :beer:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Ако може да ви дам идея:Чифлика ако работи още е удобно място.Бил съм в Русе 2-3 пъти и Чифлика ми е много на душата.......
.....спомени остават само спомени,карат те душата ти да плаче............ :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
nobleman

Мнение от nobleman »

ignat dikovsky написа: .....спомени остават само спомени,карат те душата ти да плаче............ :wink:
А моята направо :crying2: , после го обръщам на :rev: , а русенките, о, боже какви жени :haplio:
hulck

Мнение от hulck »

sabian,не бих искал да бъда (меко казано)груб с Вас,нямам и желание да нарушавам правилата на форума,които Вие явно не сте чели,не само защото Ви липсват първите седем години от възпитанието Ви,но явно и седем от Вашето обучение!!Мисля,че ФОРУМЪТ не е мястото,където Вие трябва да афиширате липсата на тези Ваши качества!!Що се отнася до езика Ви,така може би се обръщате към Вашите близки- баща,майка,съпруга и т.н?!Вие сте тяхна гордост.....?! Ако има "сватба",то Вие със сигурност ще сте на скамейката с резерви!
Аватар
KohrBros

Za sreshtata

Мнение от KohrBros »

Blagodarq na vsichki koito dojdoha na sreshtata ni. Zapoznah se s mnogo interesni hora i s tqhnite mneniq.
hulck

Среща в Русе на 12.03.05

Мнение от hulck »

Аз благодаря на всички,които се отзоваха на срещата и се надявам тази седмица отново да бъдем заедно-дай боже повече!! :lol: Срещата ще бъде на 12.03. в 18.00h в "Балкан"-Билярд залата!!Съжелявам,че денят е работен,но който има желание ще доиде!! :D P.S. Искам предварително да честитя празника на всички дами,които ще прочетат това съобщение и да им пожелая повече усмивки на лицата им, много ЛЮБОВ и приятни емоции през цялата година!! :wave2:
dgeami

среща в Русе

Мнение от dgeami »

Благодаря за пожеланията .
И аз много се надявам този път да сме по-вече дори с учителка по френски.
Аватар
KohrBros

ZA UCHITELKATA

Мнение от KohrBros »

Uchitelkata e pokanena:)
Аватар
KohrBros

Za masa

Мнение от KohrBros »

Zdravejte, misleh si dali nqkoj se seti da zapazi masa?
hulck

Мнение от hulck »

Аз не се сетих,но се надявам,че се намерят места!! Още двама човека ще дойдат на срещата!! :lol:
Заключено