Нови изисквания по време и след интервю считано от октомври

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
de

Нови изисквания по време и след интервю считано от октомври

Мнение от de »

Здравейте на всички в този така полезен форум,

За първи път си позволявам да отворя нова тема, но мисля че ще бъде от полза за хората, на които им предстои да преминат през интервю, което се случи с мен тези дни.

1) Доказателството за финансово състояние (рефернция, нотариален акт...) трябва да бъде = декларирана сума в DCS + такса за виза + самолетен билет, иначе или ще бъдете помолени да извадите нова рефернция отговаряща на тези условия веднага или ще бъде изпратено писмо във Виена с намерение за отказ и ще трябва да изпратите въпросния документ по пощата. (На мен ми се наложи да извадя нова референция)

2)От октомври месец има в сила нови такси за визи (може да се види и на сайта на посолството в Букурещ), за което бих желала да помоля отговарящите за прекрасната статия описваща как човек да продължи след получаване на Сертификат за Селекция.

Успех на всички.
де
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

A kak tochno si pravqt tazi smetka pri polojenie che cenite na samoletnite bileti ne sa ednakvi za razlichnite aviokompanii primerno? Neshto po-konkretno pishat li ti ot Viena za tova? Ili ne se znae moje da gledat ei taka na oko :-) + 1115 USD (nali tolkova beshe novata taksa - 715 + 400) + 300 USD bilet...?
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

ВЪПРОС???

Мнение от emyangels »

Здравейте!!! Тези промени в таксите засягат ли миналите интервю през Септември? Питам ви за това понеже платих таксите в началото на Октомври, а в банката не ме уведомиха за нови суми! Притеснявам се да не съм превела по-малко пари!!!
Аватар
Koko

Re: ВЪПРОС???

Мнение от Koko »

emyangels написа:Здравейте!!! Тези промени в таксите засягат ли миналите интервю през Септември? Питам ви за това понеже платих таксите в началото на Октомври, а в банката не ме уведомиха за нови суми! Притеснявам се да не съм превела по-малко пари!!!
Мисля че промяната в сумата теб не би трябвало да те засяга, в смисъл че си платила преди това, но ако има проблем - ще ти кажат, можеш да не се съмняваш.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Мерси за експресния отговор, Коко!!! Надявам се да нямаме проблеми. Прочетох тук някъде, че датата на въвеждане на новите суми е 27 октомври. Ние платихме всичко наведнъж, така че би трябвало да ги приемат. Преводът е от 6-ти, пощенското клеймо от 7-ми октомври. Пък ако трябва да доплащаме, ще доплащаме!!! Само да ни попитат, да не ни отрежат!!!:))) Но това би било глупав отказ, нали?:)))
Всичко най-добро!!!
Заключено