какво и е хубавото на Канада #3
какво й е хубавото на канада?
на теория, теорията и практиката са едно и също. на практика обаче не са.
за да сравниш нещата трябва да си ги опитал - трябва практика. ако само си слушал/чел във форума - това е само теория.
разбрах колко не ми е мъчно за БГ едва след първото си прибиране там. до тогава изпитвах известно съмнение, че като си отида после няма да ми се връща в КА.
но практиката показа че това са най-лошо похарчените те ми $1000
за да сравниш нещата трябва да си ги опитал - трябва практика. ако само си слушал/чел във форума - това е само теория.
разбрах колко не ми е мъчно за БГ едва след първото си прибиране там. до тогава изпитвах известно съмнение, че като си отида после няма да ми се връща в КА.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Re: какво й е хубавото на канада?
toncho написа:

-
.
на мен специално ми е мъчно и чакам с нетърпение пак да си отида до България .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- hullboy
- Изгонен от форума
Hubavoto na Canada e obratnoto na tova v BG
Ne sam pisal otdavna ta resih da se vklucha.
Razhozdase mi se njkade predi 2 godini za
Nova Godina, ne che mi e domachnjalo ( ne se barkate ) ta
resih da ida do BG ei taka za Nova Godina.
Ta otivam az tam za 15 dena, I kakvo vze che stana:
Padna snjag okolo 40 cm, I vsichko se blokira, s reis da patuvas uzas, taksi da vzemes, ne varvi na nikade stoi na edno mjasto, I po edin chas chakas da diode.
Protestiraha nesto I tezi ot chistotata ta kofata prelivase ot boklutsi, kucheta se katereha po neja I vlacheha razni plikcheta zavarzani,
sigurno malko hrana imase vatre, nostem tezi kucheta vieha uzasno I za da e muzikata po palna I alarmi na koli svireha,
Malko sled tova nasite rodni biznesmeni resiha che tova snega I zaledjavaneto ne sa goljam problem I edna torba sas sol za topene na snjag kojato tuk struva $ 2.99 ne sa po tehnite vazmoznosti za razhodi, resiha da organizirat detska diskoteka v Indigo, znaete kakvo stana tam sas zaledjavaneto, organizatsita na vlizane I detsata.
Sloziha 3 dena traur I zatvoriha vsichki zavedenja.
Resih da pravja kupon v nas pokanih hora I takmo kato doidoha vze che sprja toka, Ne za mnogo samo za okolo 3 chasa dokato prez tova vreme horata si tragnaha,
Novata godina bese na drug kupon domasen stoto povecheto ot priatelite njamali pari za zavedenja,
Naslusah se na problemi I nevoli, rodninite koito bjah ostavil predi 2 godini izglezdaha sas 10 godini po stari, i rjadko se usmihvaha.
Na 2 januari se kachih na samoletcheto I se pribrah.
Za da zavarja v Canada obratnoto na tova koeto bese tam.
A vie sami resete kade e po dobre,
Imam istorja za razkazvane ot tova ljato, ama edno po edno I kato namerja vreme da pisa pak,
Pak I da vidja kakvi ste sa otzivite po tozi posting parvo.
Hullboy
I za da ne me obvinat v laza I anonimnost se podpisvam s imeto si
Robert
Razhozdase mi se njkade predi 2 godini za
Nova Godina, ne che mi e domachnjalo ( ne se barkate ) ta
resih da ida do BG ei taka za Nova Godina.
Ta otivam az tam za 15 dena, I kakvo vze che stana:
Padna snjag okolo 40 cm, I vsichko se blokira, s reis da patuvas uzas, taksi da vzemes, ne varvi na nikade stoi na edno mjasto, I po edin chas chakas da diode.
Protestiraha nesto I tezi ot chistotata ta kofata prelivase ot boklutsi, kucheta se katereha po neja I vlacheha razni plikcheta zavarzani,
sigurno malko hrana imase vatre, nostem tezi kucheta vieha uzasno I za da e muzikata po palna I alarmi na koli svireha,
Malko sled tova nasite rodni biznesmeni resiha che tova snega I zaledjavaneto ne sa goljam problem I edna torba sas sol za topene na snjag kojato tuk struva $ 2.99 ne sa po tehnite vazmoznosti za razhodi, resiha da organizirat detska diskoteka v Indigo, znaete kakvo stana tam sas zaledjavaneto, organizatsita na vlizane I detsata.
Sloziha 3 dena traur I zatvoriha vsichki zavedenja.
Resih da pravja kupon v nas pokanih hora I takmo kato doidoha vze che sprja toka, Ne za mnogo samo za okolo 3 chasa dokato prez tova vreme horata si tragnaha,
Novata godina bese na drug kupon domasen stoto povecheto ot priatelite njamali pari za zavedenja,
Naslusah se na problemi I nevoli, rodninite koito bjah ostavil predi 2 godini izglezdaha sas 10 godini po stari, i rjadko se usmihvaha.
Na 2 januari se kachih na samoletcheto I se pribrah.
Za da zavarja v Canada obratnoto na tova koeto bese tam.
A vie sami resete kade e po dobre,
Imam istorja za razkazvane ot tova ljato, ama edno po edno I kato namerja vreme da pisa pak,
Pak I da vidja kakvi ste sa otzivite po tozi posting parvo.
Hullboy
I za da ne me obvinat v laza I anonimnost se podpisvam s imeto si
Robert
Ami te predi men sa go kazali i Godis, i Toncho, Botzo, Iliana, hullboy, az kakvo poveche moga da dobavya osven:
I na men kato na Godis mi e machno za nay-blizkite rodnini i priyateli, povecheto ot koito, taka ili nache se orientirat ili sa se orientirali kam po-dobri mesta za jiveene, a za Bulgaria kakvo da mi e machno, kakto kazva i Godis.
Canada ruuuuuuuuuuuulez!

I na men kato na Godis mi e machno za nay-blizkite rodnini i priyateli, povecheto ot koito, taka ili nache se orientirat ili sa se orientirali kam po-dobri mesta za jiveene, a za Bulgaria kakvo da mi e machno, kakto kazva i Godis.
Canada ruuuuuuuuuuuulez!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Niama strashno.Kato minesh 10 godinki, shte vzemesh da si vikash "abe kakvo mi triabvashe..." samo che togava niama da ti se marda, zashtoto shte znaesh kakvo ti nosi edna takava smiana.Ta taka cial jivot razkrachen s dvata kraka na dva kontinenta i glavata v oblacite.mecan написа:Аха и аз рева ,бия си главата в стената ама лекичко де, щот току виж се показала в съседната стая,и си редя "глупак що не дойде преди десет години бе"

Sneji, na tia koito ne im e machno, ne pishat po bg forumi, ne chetat bg sitove i novini.A koito ti razpravia obratnoto....sneja написа:ама вие вие все пак сте българи, не ви ли е мъчно за БГ?
не ме разбирайте погрешно - аз също смятам да си оправям документите за Канада, но малко ме е страх и търся оправдание за действията си

- Blue Passion
- Расист-ново поколение