Въпрос за детско креватче

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
stanli

Въпрос за детско креватче

Мнение от stanli »

Привет на всички съфорумци!
При нас се очертава да заминем за Монтреал в началото на Май и естествено на дневен ред излиза въпроса с багажа :) И по-конкретно въпросът ми е свързан с детско легло, тъй като ние ще сме с бебка на 9 месеца.
Наскоро прочетох подобна тема за детски креватчета, но в нея ставаше дума за такива, който са на промоция. Цената беше доста прилична, но дали ще има подобна промоция когато пристигнем не се знае! За това искам да попитам какви са ориентировъчно цените на детските креватчета и кошарки в Монтреал, че не ми се иска да нося от Бг сгъваемо туристическо креватче. Но ако се наложи..... Ако някой може да ми даде и линк към някой магазин с бебешки неща-за да се ориентирам за цените като цяло, ще съм много благодарен.
Благодря ви предварително!
Р.Р. Ако темата се повтаря с някоя друга, моля да ме извините, но назад във форума не успях да открия много информация.
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Цените не са много по-различни от тази която беше тогава.Обикновено са м-у 129,99$ и 149,99$ за най-евтините модели в различните вериги от магазини!В ИКЕА може и по-евтино да намериш дори :wink:

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... ctId=19172
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Mожеш да прегледаш и обявите във вестниците когато дойдеш. Обикновено има много детски неща за продан и то на доста сносни цени. Някои хора дори предлагат неизползвани работи.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.