Той бат'Петьо нямаше предвид точно мен, ама аз да си кажа : в "Бохеми" никак не е зле, пък и вече е уредено за следващата ни тлака, така че некак оставим Дон Домат в ръцете на Лукчо за по-подходящ сезон и да се изявим като достойни носители на името на бирарията, имаща честта да ни приюти в този така тържествен и важен за нас час!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Да видим кой ще се появи и кой няма да се появи...
И какво ще стане...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Здравейте всички! Аз съм нов кандидат канадец. Разбирам, че педовно си правите весело. Мога ли ( ако не е много нахално, а уверявам ви не съм такъв човек ) да се присъединя към вас? Иска ми се да си поговоря със съмишленици, защото повярвайте ми понякога наистина не се чувствам на място тук.
Срещите всеки петък ли са или на коя дата е следващата? И ние може да дойдем този път, макар че сме по федералната програма
N.B. А по какво ще ви познаем