Az ne se /uwstwam zasegnata, kogato se pi6at takiwa ne6ta, no se wpriagam, za6toto ne mislia, 4e e normalno nowopristignali hora, nekanadci, da zaemat takiwa kraini pozicii. W slu4aia wiziram Alina, no w drugi temi e imalo mnogo drugi forumci, koito pi6at podobni ne6ta. Canuck, ti znae6 otli4no koga e bil parwia referendum, t.e. kolko wreme e minalo ottogawa, no wapreki 4e tezi kebekarski izcepki prodaljawat ot tolkowa wreme, za6to li ima niakakwa tarpimost ot drugite? Kak taka nie, balgarte, deto w4era sme do6li tuk, wzehme mnogo da gi razbirame tia raboti, wzehme da gi izdarjame s danacite si i t.n. Takowa prezrenie strui kam frankofonite tuk, w tozi forum, 4e niamam dumi. Na kakwo otgore, ne znam... kakto 4esto se kazwa tuk po razl. powodi, koga stana dermendjia, koga mu po4ernia gaza...Canuck написа: A, vie jiveeshtite v Quebec ne go vzemayte tolkova navatre, nie ot drugite provincii se bazikame s idiotite ot Bloc i Parti Quebecois, a ne s obiknovenite frankokanadci i imigrantite.
Niamam predwid da niama kritiki, dale4 sam ot tazi misal, no molia, ne s takawa zloba i prezrenie. Ei towa sa6to si go nosim ot BG: nie sme po po nai, drugite sa
Kogato se gowori s cifri, to4ni argumenti - da, drug put sa citirani tuk razni finansowi sprawki i t.p. No samo edno golo prezrenie, molia, molia...
Otdawna se stremia dane se wkliu4wam w podobni temi, no sega mi doide muzata