Тракдрайвьр!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Отдавна ти следя постингите и се чудя откаде ги вадиш тия цифри, виждат ми се абсолютно нереални.

Ако можеш ми прати някой и друг линк с официална информация, защото имам познати които се валнуват. А аз намирам доста по различни данни по мрежата, а освен това имам тука един познат, шофьор от може би 2 години, определено не е забогатял...

Иначе ето какво намерих по вапроса:
Нова Скоша, средна заплата $24,082.00 на година
http://www.ns.hrdc-drhc.gc.ca/english/l ... which=7411

Благодаря и успех,
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
bateto

Мнение от bateto »

www.emploiquebec.net-osven za qc. ima i hilyadi tekushti obyavi za rabota vav vsichki kanadski provincii,mnogo e podhodyasht za orientaciya kakvo e zaplashtaneto na analog.rabota v razlichnite provincii,moge i da poglednesh nyakoi ot obyavite za shofyori
www.vitevitevite.com-site za obyavi na mestniya vestnik
moga da dam i mnogo site na razlichni transp. kompanii,no tam nyama da poluchish info. kakvo e zaplashtaneto
A nay preciznoto mi info e ot lichniya mi opit-v momenta ucha v takova uchilishte/DEP/ i dosega sa idvali nay malko 10firmi da se reklamirat i da ni predstavyat usloviyata za rabota i zaplashtane.Zapoznaha ni sas shemata na zaplashtane,no nemoga da ya citiram tochno,osven milaga ima kup drugi pera koito kachvat zaplatata,no osnoven princip e pri postapvane da ti napravyat grafik na rastega ti na zaplashtane,kakto pisah i predi.e imashe i nyakoi koito predlagaha za parvite 6m. 26-28c. na milya ,no tova e neseriozno za toya bransh,masovoto e 33c na milya .Osven tova podgotovkata ni ya vodyat bivshi shof. sas dalag stag i ot tyah cherpim info.Dage sega razbrah ,che zaplashtaneto na shof. v Canada i v USA e izravneno 33canc=25usc.
Predi propusnah da spomena ,che na 80-100k god zaplata se smakvat 8-10k ot taksite,infoto e ot instruktorite.
Edna sedmica po programa imahme observaciya na firmite,dadoha ni edin spisak s 200firmi ,da gi obikalyame i da se zapoznavame s usloviya na rabota ,priem i zaplashtane.Ta obikolih dosta ,imashe takiva koito ne komentiraha ,no po-vecheto si kazaha usloviyata ,a i kakto kazah po tabelite pred firmite ,osven che naemat sa posocheni i centovete.
I kakto pisah osobenno za kl1-zaplashtaneto na long distancion zavisi ot mnogo zavisi,t.e. kolko ti e milaga na sedmica i dali e oplatnen dostatachno,t.e. ot kursa,normalno po standart 3000mili.,tova e na principa pon-petak ,wec. v kashti.Ima shofyori koito pravyat trisedmichni trypove i zasichat plateni kursove,tam parite saoshte po golemi ,az v predniya posting dadoh startovite zaplati.
Vyarno e ,che s kl.3 i kl1-lokal pari ne mogesh da napravish,no pod 2000-2500chisto nyama da padnesh,lesno se smyata aritmeticheski.
Nyama laga i izmama ,ne sam naivnik i sam da si vyarvam,mnogo sam na yasno obache kak se izkarvat tiya pari,za da stigna do namerenieto da rabotay taya prof. sam si napravil truda da sam nayasno.samo deto nov karak me podgoni i may ste se mestya kam Ont.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Бате, мерси много за палното инфо и за сайтовете.

Успех!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
zmeya

Мнение от zmeya »

Bate,
Samo tova li sa uchilishtata za driveri: durjavnoto v St- jerome i tova tvoeto - chastnoto - 9000$. Niama li neshto po-tunko be da mu ... .......?
A inache dovolen li si ot daskaloto kato cialo? Predpolagam che praktikata ti tam (staja) shte ti bude priznat posle. I oshte - 8meseca li e podgotovkata i kolko dni po kolko chasa na sedmica?

Merci! Chao!

P.S. Znam che si podroben Bate, zatova ti zadavam i podrobni vaprosi - znam che za teb shte e udovolstvie!
zmeya

Мнение от zmeya »

Ia kaji sega puk kakuv karuk te e podgonil? Da znam da ne me podgoni i mene.Neshto vav vruzka sas staja 3 god. li e?

Chakam otgovor
anicata

Мнение от anicata »

[Zmeya, bateto dade mnogo podrobna info po vaprosite ,koito pitash,no shte triabva da se porazrovish v foruma po -iako. Zaglaviata na temite sa podobni na nastoiashtata tema. Lesno shte se orientirash. Triabva da go shtadime choveka ,vremeto mu e malko ,ima da uchi a nie si go pitame edni i sashti neshta. Az ti pisha ,zashtoto i nie sledim temata zaradi maja mi .

Bate,choveche kakav e verno toia karak deto te goni?Ako moje spodeli,az veche se pritesniavam i za teb i za situaciata ,v koiato moje da si izpadnal.
Vapreki vsichko ,shte uspeesh ti si go znaesh!
Изображение
zmeya

Мнение от zmeya »

[quote="anicata"][Zmeya, bateto dade mnogo podrobna info po vaprosite ,koito pitash,no shte triabva da se porazrovish v foruma po -iako. Zaglaviata na temite sa podobni na nastoiashtata tema. Lesno shte se orientirash. Triabva da go shtadime choveka ,vremeto mu e malko ,ima da uchi a nie si go pitame edni i sashti neshta. Az ti pisha ,zashtoto i nie sledim temata zaradi maja mi .

Bate,choveche kakav e verno toia karak deto te goni?Ako moje spodeli,az veche se pritesniavam i za teb i za situaciata ,v koiato moje da si izpadnal.
Vapreki vsichko ,shte uspeesh ti si go znaesh![/quote]

OTDAVNA NE BIAH VLIZAL VUV FORUMA I SEGA VIJDAM CHE NIAKAKVA VURTIASHTA SE TIKVA SE OPITVA DA SE BURKA V OTNOSHENIETO MI S Bateto! Nito sum ia molil za pomosht nito imam nujda ot neinoto mnenie i ako tia e pitala za vaprosite - az ne sum niakoi mag za da razbera a i ne moga da oburna celia sait za da gi otkria.
A na vurtiashtata se tikva shte i dam savet :mogat da misliat s muja i za negovata realizacia kato shof. tuk samo kogato toi nauchi mnogo dobre i dvata ezika fr. i ang.(imam vpredvid da vodi svoboden razgovor) Tova shte mu otneme dosta vreme.Tikvata da ne si misli che tuka tova e banica!Zashtoto budeshtia bos na muja ti niama da bude Gosho ot Elin Pelin i niama da moje muja ti da mu se obadi po telefona ot niakade si i da mu kaje:Shefe,zakinaame! A puk bosa da mu otgovori: Maaalee Pesho shto stava bre.Da pribirash kamiono oti che te utepam!!! Pri vsichki polojenia vi garantiram che tuk niama da e taka!

USPEH!
bateto

Мнение от bateto »

Namesvam se da uspokoya malko strastite.Na vaprosa dali ima i drugi podobni uchilishta ,da ima oste edno v Boucherville sas sashtiya statut na tova ot S.Jerom.Drugite sa chastni shkoli kadeto mogesh da vzemesh primerno 20ch. kormuvane i da se yavish na izpit.No zadalgitelnoto uslovie e da imash 36m. s kl5 v Qc ili kl CE ot Bg.Otnasya se za vsichki uchilishta i shkoli.A ti zmeyo ne se pali tolkova ,che si prav ,che iziskvaniyata tuk kam shofyorite ot strana na rabotodatelite i zakon sa pochti kato iziskvaniyata za kosmonafti ,no anicata nyama kak da gi znae i kogato ya interisuva neshto se obrashta kam men s lichno saobshtenie,v sluchaya moge bi e iskala da kage ,che sam mnogo angagiran i po taya prichina ne ti otgovaryam svoevremenno,no ot kontaktite mi s neya nyamam vpechatlenie ,che e ;vartyashta se tikva ;.V momenta imam izvestni problemi i neshtata sa mi v razvitie,kogato i na men mi stanat savsem yasni ste gi obyasnya na auditoriyata ,zashtoto tova e edin mnogo seriozen problem i tryabva da stane dostoyanie na po veche hora ,pone da se znae ,che tuk vinagi mogem da badem iznenadani i ne zastrahovani ot udari pod krasta ,no na toya etap ne iskam da zanimavam horata s moya problem,bih go spodelil samo zashtoto ima interes ot hora koito gi valnuva taya profesiya.ako neshto po temata te interisuva pishi mi na lichni saobshteniya ,da ne stavame banalni i natrapchivi.
anicata

Мнение от anicata »

abe Zmeya, koi puk e dlajen da ti tarpi tuka nervnite izcepki?Az da sam ti kazala neshto ot sorta 'ne zadavai tupi vaprosi ?''ne sam nali?Moje i da sam si go pomislila ,ama ne sam go kazala. Zashto sega triabva da ti cheta prostotiite balgarski ot sorta'Tikvata da ne si misli che tuka tova e banica!Zashtoto budeshtia bos na muja ti niama da bude Gosho ot Elin Pelin i niama da moje muja ti da mu se obadi po telefona ot niakade si i da mu kaje:Shefe,zakinaame Ti kakvo znaesh za men i maja mi ta imash pravo da me obijdash publichno ? Az s kvo te obidih? Mislia che e redno da mi otgovorish ! A za da razberesh che az sam tuk s dobri namerenia -eto maham si tikvata ot profila.Shtom drazni-az niamam namerenia da iadosvam nikogo.No po povod dumite ti -niama da se primiria s tiah ,zashtoto mislia che nishto NE TI DAVA PRaVO taka da se darjish ,a povedenieto ti vaobashte ne mi podskazva che ti imash dobri obnoski /za koeto namekvash che shte mi triabva na men v Canada ,a az gi niamam t.e. maja mi gi niama -demek driver niama da stane/. Mai tvoeto povedenie podskazva che si slabo podgotven za jivot tam i iavno imash niakakvi problemi!

Sorry ako sam te obidila ,no si go prosish,a az ne vinagi sam sklonna da podminavam takiva izkazvania!
Изображение
zmeya

Мнение от zmeya »

DAAAAAAA,
Imam niakakvi problemi tuk - shte te svetna ot kakvo estestvo sa, ako mi pishesh v lichni saobshtenia! Neudobno e vsichki da ni chetat!
fiesta

Ei spoko be hora

Мнение от fiesta »

Stiga ste se karali be hora!!!Tuka tova da ne vi e Iliinci. :twisted:
pumpy

Re: Ei spoko be hora

Мнение от pumpy »

fiesta написа:Stiga ste se karali be hora!!!Tuka tova da ne vi e Iliinci. :twisted:
е какта вече разбрахме, някой са в Елин Пелин, остава бившата тиква :lol: да каже къде е ? и всичко с местоположението ще е ясно. Хайде нека бъде peace. Иво
anicata

Re: Ei spoko be hora

Мнение от anicata »

I kvo sega ,Zmeya? Mojesh da obijdash v publichnoto prostranstvo ,a iskash da se razberem'lichno' s saobshtenia!! Niakade neshto kuca ,a? :lol:

Po povod Ilienci- kvo protiv imate nego? Az hodia tam poniakoga i ne sam chula skandali i razpravii . A ako mislite sega da me napadate na tema 'Ilienci' samo si pripomnete kakvo kupuvate vie v Canada - sashtite Kitraiski drehi ,samo che s nekolko nuli poveche v cenata!
Изображение
HisShadow

Мнение от HisShadow »

bateto,
vpetshatliavashta bitka vodish ...izglejda vsitshko v Quebec e taka - vodi se tejka i dalga borba- za rabota, za ipoteka i za kakvo li ne ...dori za pravoto da te broiat za tshovek
... poniakoga ne se li pitrash zashto pravim vsitshko tova i dali ne zbarkahme niakade
bateto

Мнение от bateto »

Pitam ami i oshte pitam kak da vzemem 200k zaem ot nyakoya banka i da sprem s bitkite.
Заключено