Климат в Квебек - въпрос
-
- Обратна връзка:
Re: Климат в Квебек - въпрос
А, виж, рафинериите не съм ги броил,maria29 написа:Ей с това изказване въобще не съм съгласна. Още пове4е 4е аз идвам от един от най-замърсените бг градове (Бургас). Ще приема позицията ти само ако ми кажеш колко рафинерии има в КебекAlex_dim написа:Въздухът е по-чист в сравнение с големите градове в БГ..:idea:
![]()
![]()
А като се има предвид 4е в момента съм в град който по4ти няма промишленост която да замърсява (освен пак една рафинерия). Не ти ли е направило впе4атление колко е силно слънцето през лятото и как през ден по телевизията предупреждават да се мажат с крем преди да се показват навън? Това със сигурност не защото слънцето пе4е по-силно, а защото озоновия слой е СИЛНО изтънял и слънцето жули. И това е още един плюс за туризма в Бг...

S dve dumi: Mnogo gaden klimat.Studena i dalga zima i vlajno i goreshto liato.Viarno e che se otopliava navsiakade i ne se mrazne v kashtite, no na men primerno mi omrazva 6 mesetca da sam kato niakoia kartica i da si pokazvam nosa navan po 10-na minuti.Taia zima e izkluchenie.Moga da kaja, che dosega daje ne sam razbrala , che ima zima.
Inache kakto niakoi ti kaza po-gore, klimata tuk e poslednia ti problem i grija.Kato te nalegnat problemite, shte ti stane jejko daje.shte hodish da se razhlajdash v niakoi ot bezplatnite baseini kato Bai Ganio.
Inache kakto niakoi ti kaza po-gore, klimata tuk e poslednia ti problem i grija.Kato te nalegnat problemite, shte ti stane jejko daje.shte hodish da se razhlajdash v niakoi ot bezplatnite baseini kato Bai Ganio.

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Az se razhojdam gol do krasta, ama sam vkashti.goliama mechka написа:и азКума Лиса написа:Пък аз днес бях по къс ръкав![]()

Zimata ne e chak tolkova zle, kvo tolkova 5-6 meseca zima, kogato e -30, -40 chovek se kalyava, a kato stane -10 se chudish dali proletta ne e doshla.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид