До Миналите медицински
До Миналите медицински
Ако всичко във "ВИТА'е минало успешно каква може да е причината за да искат втори преглед и колко време след направата на медицинските идва писмо за допълнителен преглед .Какво се плаща в този случай?
Моля ако има хора които са имали втори преглед да споделят случая си?
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Аз не съм се явявала на повторни медицински, но мога да ти кажа какво знам по въпроса. Ако всичко във Вита е минало добре, медицинските ти се изпращат в Букурещ и после във Виена, където се разглеждат от лекарски комисии. Ако някой от резултатите ти не се хареса на някой лекар, от МОМ ще ти се обадят и ще ти кажат кое изследване точно трябва да се повтори. Не се получава такова писмо, за каквото говориш.
Повтаряне на някое от изследванията може да бъде причинено от факти като: прекарана операция, преболедувано тежко заболяване или нещо такова.
Това е което знам аз.
Късмет на медицинските
Повтаряне на някое от изследванията може да бъде причинено от факти като: прекарана операция, преболедувано тежко заболяване или нещо такова.
Това е което знам аз.
Късмет на медицинските

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

!
Това, че във Вита всичко е ОК не означава че канадските лекари са на същото мнение. Максимум 2-3 седмици след като сте направили медицински във Вита, ако не са ви повикали за повтаряне на някое изследване значи можете спокойно да си чакате поканата за визи. Ако пък ви повикат да правите допълнителни изследвания, те се заплащат отново + такса за изпращането им. Сумата зависи от това какво точно ще се повтаря.
Ако има още въпроси, питайте!
Успех!
Ако има още въпроси, питайте!
Успех!
- AleksandrAI
Re: До Миналите медицински
Обаждаш се на др. Савчева във Вита и тя ще ти обясни какво трябва да правиш.POLA написа:Ако всичко във "ВИТА'е минало успешно каква може да е причината за да искат втори преглед и колко време след направата на медицинските идва писмо за допълнителен преглед .Какво се плаща в този случай?
И дай малко повече инфо за какво точно става дума.
Gemi, пиша от името на семейство, което в момента не ползва Net/а.
1ви медицински: 05.11.2004;
2ри прегледи: 07.02.2005;
1ви медицински: 05.11.2004;
2ри прегледи: 07.02.2005;
Имам предвид това което прочетох във един постинг и ме притесни.
Ние съвсем наскоро минахме медицински и знам че след 1 месец трябва да се обадим във МОМ за да видим дали всичко е наред.Но искаме да си направим резервации за полет та се чудех дали нещо непредвидено около медицинските може да възникне и да забави процедурата.
- milla
- Модератор
Един познат, който скоро замина за Канада, са го извикали на третата седмица след медицинските да даде още веднъж кръв, но може би в неговия случай е повлияло, че е споменал за някакво заболяване в миналото... По принцип щом е минало всичко добре на медицинските и не са ви карали да правите повторно какво и да е, смятам че няма да има проблем.
За допълнителните изследвания се плаща колкото е цената на всяка отделна услуга във Вита, която ще направят за кандидата.
Успех!
За допълнителните изследвания се плаща колкото е цената на всяка отделна услуга във Вита, която ще направят за кандидата.
Успех!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Поли, не си разваляйте празниците с излишни тревоги и страхове.
Миналата година 4 семейства от кръга и на вашите познати бяха на повторни прегледи по различни поводи, и какво, вече са в Mtl.
Обади ми се да ти дам тел. на семейството с 2-ри медицински преглед,
за да си съвсем сигурна.
Вита спазват стриктно предписанията за прегледите и дори се престарават понякога, по обясними причини.
СПОКО, граждани! Я се усмихнете на ясното слънчице!
.....и не плашете дечицата!
Миналата година 4 семейства от кръга и на вашите познати бяха на повторни прегледи по различни поводи, и какво, вече са в Mtl.
Обади ми се да ти дам тел. на семейството с 2-ри медицински преглед,
за да си съвсем сигурна.
Вита спазват стриктно предписанията за прегледите и дори се престарават понякога, по обясними причини.
СПОКО, граждани! Я се усмихнете на ясното слънчице!
.....и не плашете дечицата!