Tolkowa mnogo negatiwizym mi idwa w poweche.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Plamen

Мнение от Plamen »

Както се каза истината е по средата...че тя и земята е отрицателно заредена.../чисто физически погледнато/ обаче ние си я обичаме и си ходим по нея...и ядем плодовете й...така че аз си уважавам негативните съфорумци, защото те ми дават възможността да видя къде съм, колко много късмет съм имал и да съм благодарен на Бога всеки ден че ми е дал възможността да докажа че съм добър...обаче от самото начало, когато нямах работа аз си харесах Канада и не съжалявах че съм дошъл...когато видех някой да ми се удмихва не си виках по български "Тоя пък какво ми се хили..."
Човек трябва да е умерен оптимист, но наистина много внимателно да чете и да възприема отрицателните постинги...те могат да са много полезни после, в Канада... :idea:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Трябва да опознаеш Канада, за да я обикнеш...
Наистина ако в началото не си намираш работа, не си добре с езиците и малкото скътани от БГ парички почти са се свършили, тогава нещата не изглеждат чак толкоз хубави...
Но пък хубавите работи не стават бързо...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Wow, nyakolko dni da me nyama vav foruma i ne moga da go poznaya!
E, radvam se, che ima i drugi hora, koito vaodushevyavat shashnatite kandidat-imigranti s nyakolko hubavi dumi. A, Gogo kato si otvori lichnite saobshteniya shte vidim dali shte e tolkova uplashen :wink:
Ey, mejdu drugoto, ponyakoga i na men mi potavat gemiite i napravo potavam, samo che aha da potana, veche samo nosa mi e nad tinyata i hop izkacham kato nov. Tipichno v moy stil! :P
Az i zatova pisha v toya forum, da okaja podkrepa na pozitivniya lager, che inache shte se uplashat mnogo kandidat-imigranti, kato vijdat tolkova cherni tonove vrhu klenovite lista. Radvam se, obache che dokato me nyamashe sa se poyavili dosta fans na Canada! That's cool! 8)
Sega seriozno, tuk ima problemi sashto, no bez problemi jivotat ne e interesen. Tuk, obache, chovek e motiviran da se bori, zashtoto znae, che ako pravi tova, koeto tryabva edin den shte raboti kakvoto iska i shte jivee kakto iska. Moje tova da otneme 1, 2 ili 5 godini, moje da otneme obache i tri sedmici kato pri Lyubo, no vajnoto e chovek da vyarva, che shte uspee, che Gospod mu e na dyasnoto ramo za guide i da znae za kakvo e doshal tuk!
Nachaloto v povecheto sluchai e trudno, no posle stava chudno! :lol:
Lichnata naglasa e sashto mnogo vajna. Da se usmihvame, da uvajavame drugite, da mislim pozitivno, da sme socialno aktivni. A, ne da psuvame namuseno Canada, da gledame i kanadcite i imigrantite neevropeyci s omraza, nepriyazan i prenebrejenie, i samo da povtaryame kak vinagi shte sme precakani, kak nikoga nyama da sme ravni s kanadcite. Ami s toya nachin na mislene, nyama da sme ravni.
A, ti Gogo, pak ti kazvam, nemoy da se kosish, brate! :P Mene lichno kolkoto po-negativno se opitvat da me nastroyat, az po-golyam optimist stavam i poveche se nastrvyavam da pravya tova, koeto iskam. Ey sega kato gledam beyzbolnata buhalka do men i se setih za neshto. Kato byah podgotvitelen klas Toronto Blue Jays byaha spechelili titlata po baseball. Ey, mnogo se nakefih! Reshih da im pisha i da gi pomolya da mi pratyat edna buhalka s avtografite na vsichki igrachi! Kato kazah na sauchenicite si te mi otgovoriha, che sam golyam mechtatel, mislya nerealistichno, v Canada na naikoy ne mu pukalo, che az sam fan na Toronto i izobshto Charlie Chaplin shtyaha da depresirat s taya pledoariya daje. Az, obache, vmesto na drugiya den, reshih daje na sashtiya den da pusna pismo do Toronto, shtoto mnogo me nasrchiha teya tehni dumi. :lol: I sled nyakolko sedmici tryabvashe pak da peya Odata na radostta! Pratili mi horata suvenirna drvena buhalka, po-malka ot istinskata, no za smetka na tova s avtografi na celiya otbor! Oshte pomnya kak se kefih, syakash beshe vchera :haplio: Sega mi stoi na byuroto vkashti i mi navyava priyatni spomeni ot mladite mi godini :P :lol: :P
Eto i malko pozitivni strofi:

Trouble arrives in measures,
and we stack it up real high,
until we're convinced,
we have no reason to try.
If you feel defeated,
you're absolutely wrong,
for if you follow your dream,
you could never lose for long.
Ignore the minor set-backs
that pile up and trouble you,
or you will build a mountain,
out of the stones hurled at you.
The future holds great promise,
your destiny unknown,
but God is always helping,
and you're never alone.
Soar bravely toward your goal.
Let nothing darken the way.
You can change your tomorrow,
if you seek your dream today.

You may get a lot of negative
feedback from others,
and so much happens in life
to block the road you wish to travel.
But you must dream anyway
and cherish your dreams
as they come from your soul
and are the blueprint
of who you are.
What's more, they represent
the direction you should take on earth.

Let your heart set your goals
and remain dedicated to them.

I nakraya shte zavrsha s edin kuplet ot pesenta na Shania Twain "Come on over"
Be a winner--be a star
Be happy to be who you are
Gotta be yourself---gotta make a plan
Gotta go for it while you can
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
gogo

Мнение от gogo »

Eto ot towa imah nujda. Thanks Chris! :)
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Заключено