Kogato doydoh v Canada zapochnah da mechtaya da si namerya rabota kato istorik vav Federalnoto pravitelstvo. Kanadskite mi kolegi v universiteta mi kazvaha, che tova e napalno vazmojno i prosto da deystvam po vaprosa. Povecheto bulgarski imigranti, kato izklyuchim priyatelite mi, kazvaha- koy shte te vzeme tebe, ti si bulgarin, tuk znaesh li kakva diskriminaciya ima, kakvi vrazki tryabvat. Da, ama pusti inat kato resha neshto i ne se otkazvam

I poznayte kakvo! Dnes napravo shtyah da umra ot kef predi nyakolko minuti kato vdignah telefona!!!!!!!!!!

Obadiha se da me povikat na sreshta v Nacionalnata biblioteka na 8 mart, za da pochna desetdneven kontrakt kato researcher kam federalnoto Ministerstvo na Ribolova i Okeanite!!!!!!!! Nyakakvo indiansko pleme sadi pravitelstvoto za ribolovni prava. Moyata rabota, kato istorik e da se porovya iz arhivnite dokumenti i da vidya koy kum, koy svat, koy na bulkata e brat, kakto se kazvashe v edin bulgarski film.

Tolkova sam shtastliv, napravo shte litna ot gusto! :krila: :dent: :duga:
Sega ostava da se predstavya dobre i da imam oshte dogovori!
A, na vsichki vas, skapi saforumnici iskam da kaja da sledvate mechtite si i ako ste dostatachno nastoyatelni i naistina znaete kakvo pravite, to vie nepremeno shte gi postignete. Ne slushayte depresirani chernogledi pesimisti, koito shte vi ubejdavat po hilyadi nachini, che v Canada nishto nyama! Prosto sledvayte mechtite si!
Be a winner, be a star
Be happy to be who you are!
Gotta make a plan
Gotta go for it while you can!
Shania Twain
Uspeh na vsichki i smelo napred!