Визи
Визи
Вчера на 23.10.2003 си получихме визите точно месец след като си изпратихме паспортите.Да държиш канадска виза в ръка след почти 2 годишни притеснения е направо страхотно.Според мен човек трудно може да опише чувствата които изпитва в такъв момент,но облекчението е наистина голямо.Успех на всички тръгнали по дългия път.
Пако, ако знаеш ощеколко много такива "малки" радости ще имаш...от сега нататък всичко ще ти е за първи път...наистина ти завиждам. Вълнения, тръпнения...как ли е там...
Аз да ти споделя една малка моя тайна...когато за пръв път видях скалистия бряг на Лабрадор /времето беше перфектно/ нещо ме стегна под лъжичката и се почуствах особено емоционално...пожелавам ти да изпиташ същите вълнения и ти...и когато кацнеш след няколко месеца да си кажеш..."Най-после намерих място за себеси и децата си"...дано...

Аз да ти споделя една малка моя тайна...когато за пръв път видях скалистия бряг на Лабрадор /времето беше перфектно/ нещо ме стегна под лъжичката и се почуствах особено емоционално...пожелавам ти да изпиташ същите вълнения и ти...и когато кацнеш след няколко месеца да си кажеш..."Най-после намерих място за себеси и децата си"...дано...

re
Честито, Пако!!!
Желаем ти много успехи зад океана!
Желаем ти много успехи зад океана!