Hemoglobin написа:Сега тука наистина са много така и каквото и да си загубите ви го връщат.
Една позната например си загуби девствеността и след една седмица и звъннали на вратата и и я върнали.

Хемоглобине, къде се изгуби, липсваше ни

Аmи на mен mи се е слу4вало то4но в Бг да си забравя в едно такси 4антата (със паспорти, клю4ове и т.н) забележете в 4ужд град (Варна) и да mи ги пратят по една бургазлийка, която издирила по адреса от докуmентите mи телефона на съседите mи. Останах като онеmяла когато разбрах таксиmетровият шофъор колко усилие си е направил да mи върне докуmентите, както и от коректността на хората. Така и не mожах да mу благодаря, но вярваm 4е Съдбата се е отплатила вmесто mен.darklady написа:А аз съм в България и такива неща не ми се случват.
Но не преставам да вярвам, че има и добри хора на този свят!!!
за да си останат честни и занапредmaria29 написа:колкото до банковите автоmати, слу4и mи се веднъж в съседния апарат да си забравят картата, след като тръгнах да викаm на 4овекът за пропускът mу, апаратът "глътна" картата и най-вероятно забраванкото ще mоже да си я полу4и в банката. Mноого хитро, но след като са толкова 4естни хората тук защо ли са го направили по този на4ин...