David Schwalb - nyakakva info

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Timi

David Schwalb - nyakakva info

Мнение от Timi »

Zdraveite, az sam nov vav foruma, mnogo bix jelal da polu4a info za D. Schwalb - posrednik pri procedurata za Canada. Ako nyakoi znae ne6to i jelae da go spodeli, 6te bada mnogo blagodaren.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

K'ъв е тоя??? Да не е н'екой адвокат дето се каниш да му напулниш гушата? :shock: Мисля,че е за англ. част,а..??Там процедурата е от 2 години до...... Така,че почвай да учиш френски ,чети форума и след 10-14 месеца си в Канада.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Re: David Schwalb - nyakakva info

Мнение от Lullu »

Здрасти Тими,

Аз съм ходила при този в Русе да го видя какво предлага, а мои много добри приятели се хванаха с него. Цената 2000 USD бих казала че не си струва това, което той прави за теб. Дефакто той само ти попълва формулярите, праща ги във Виена и после съответно като му дойде момента и в Букурещ, прави ти нещо като подготовка за интервю (ама тези въпроси ги има и тук), а на интервюто присъства абсолютно проформа без въобще да се намеси ако някой запецне....поне това се е случило с мойте приятели. За мен лично цената, която иска е необоснована при положение че всички тези неща можеш да ги свършиш и сам.. но все пак всичко е въпрос на избор, а и наистина доста хора се хващат с него и минават. Ти си решаваш :)

Поздрави!
Последно промяна от Lullu на Сря Мар 02, 2005 1:59 am, променено общо 1 път.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

:? Към горното мога да добавя, че освен стабилното оръсване, наши познати са чакали година и половина докато им насрочат дата за интервю! :?:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
ani
Обратна връзка:

Мнение от ani »

Timi, Познавам David Schwаlb (не в библейския смисъл на думата ‘познавам’!), както и част от екипа му от 1999 год.
Бях придружаващ преводач при срещите му в Русе и в Пловдив. Познавам в детайли десетки случаи, както и развитието на някои от тях. В рамките на професионалната дискретност и анонимност бих отговорила на конкретен въпрос, но само в лично съобщение.
Profession oblige.
Не съм негов агент и не препоръчвам посредничеството на който и да е адвокат.

Bgcаnаdа.com е уникално явление в потоците българско I-net присъствие.
Не се лишавайте от FORUMа в никой от случаите, когато имате нужда от информация, помощ, подкрепа за изясняване на какъвто и да е възникнал въпрос/проблем при имиграция в Cаnаda, а и в много други случаи….

Тук в действителност е единствената ви и най-сигурна защита.
УСПЕХ!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Bravo, Ani! Niama kakvo poveche da se dobavi!
Stiga ste si hvurliali parite na viatura! Nali za tova imame forum!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

ani написа:Bgcаnаdа.com е уникално явление в потоците българско I-net присъствие!
По-точно не може да се опише!!!
:haplio: :haplio: :haplio:

Вярвайте и в собствените си възможности!Успех! :thumbsup:
Невъзможното е предизвикателство!
Заключено