Айде , сезона на тикетите започва

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Optimist Creed

Айде , сезона на тикетите започва

Мнение от Optimist Creed »

От днес 1 март влизат в сила знаците за "местене на колите" около нас ( в други квартали това е от 1 април).

От общината официално обявиха ловния сезон за открит. Да видим кой ще е първия изгорял .

Аз залагам 5 $ за батето.(Дочух,че има добър актив зад гърба си :lol: ).

(Ох дано пък не се окажа аз. Ще трябва да си вържа конец на пръста :roll: )
Последно промяна от Optimist Creed на Пон Фев 28, 2005 11:44 pm, променено общо 1 път.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

A niakoi znae li kak moga da razbera v koi tochno den minavat mejdu 12 i 13 da pochistvat. I absolutno vseki den li triabva da si maham kolata ot miastoto, ili samo kogato shte ima chistene?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

A аз съм медалист ,но за миналата година когато разкарвах пици и разни манджи и ми лепяха тикети като за добро утро.Един вид риск на професията.
pumpy

Мнение от pumpy »

10х
днес точно си бях спрял като за глоба но я преместих от другата страна след като прочетох. merci
Аватар
Optimist Creed

.

Мнение от Optimist Creed »

bateto написа:A аз съм медалист ,но за миналата година когато разкарвах пици и разни манджи и ми лепяха тикети като за добро утро.Един вид риск на професията.
Бате, ами ти май спомена ,че вече си щастлив новопритежател на камион и че го паркираш на улицата.

Не че ти го пожелавам ,ама признай ,че е много любопитна гледката как някой от общината се опитва да се въздигне върху камиона ти ,за да ти сложи тикет под чистачката. :D :lol: :lol: .

Пумпи, те мръсниците на това разчитат - след няколкомесечното спокойствие да сме си забравили навика за местене на колите .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Заключено