Zdravna kasa i NOI - dalgove
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ti si знаеш,Бате,ние сме тук няма къде да мърдаме,ще чакаме,само се прибери,плати си здравните осигуровки за минали години,ии започни на чистоbateto написа:А мерси както тука се изразяваме.лошата новина е ,че няма да е скоро,може да ми вземе 2-3г. докато приключа с кайметата.

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Истината е ,4е на БГ не и пука за за младите хора.Не е само за детски въпроса а за бъдъщето на една млада нация .Все още по върховете са едни стари комунисти4ески вълци които винаги ще нагаждат законите за да могат да правят пове4е и пове4е пари.Мъките запо4ват още от детската градина като продължават после 4ак докато 4овек се осъзнае и замине в Канада /хахахаххах/като мен.Зная ,4е има маса хора които вярват на лъжи и си мислят ,4е живеят прекрасно /както аз вярвах и бях убеден в националните идеи/Но света е разли4ен и 4овек може да направи избор.Да здравната идея в БГ е ПЪЛНА ГЛУПОСТ --лошото е ,4е Българите отново повярваха и отново се редиха на опашки за да си платят дълговете към НАЙ НОВАТА ПИРАМИДАety написа:Керкелов ти не знаеш още колко неуредици има по отношение на децата, да не говорим, че за да приемат детето ти в д.градина специално в нашият квартал трябва да станеш дарител и т.н., въпреки че градината ти е срещу прозореца. А за здравната каса просто ми е жал. Дъщеря ми беше болна от грип преди дестина дена и от бърза помощ отказаха да дойдат независимо че детето беше с 40 градуса и направи гърчове - абе аз да не сам доктор - мъжа ми им тегли едни, добре че имаме пари та може да си позволим частен лекар. А за лекарствата - безбожно скъпи. Не ми се говори просто с годините картината започва да става все по-черна, дано по-скоро вземем визи.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
in a galaxy far ,far away
Акция против задължителното здравно осигуряване
Вие сте от дълго време в чужбина и се осигурявате здравно там, където живеете. Вие не сте плащали здравни осигуровки в България за периода, когато не сте живели там. Според закона за здравно осигуряване вие се явявате длъжник на здравната каса от 2000 до 2005 година. Това са около 800 лв, а от края на месец януари 2005 се начисляват лихви и глоби. Ако вашият случай е такъв, приканваме ви да се включите в настоящата акция. Здравното осигуряване не трябва да е задължително за българите в чужбина, които притежават редовна здравна осигуровка по местоживеене.
http://www.parisvesti.com/?u_s=5&u_a=165&sid=
http://www.parisvesti.com/?u_s=5&u_a=165&sid=