трябваше да завършиш, както някой беше казал, че труповете не можели да изгният с месеци в гробищата, пораяди факта че за няколко години тук в тялото се натрупват толко вредни химикали от храните им че дори и бактериите не щат да ги ядат.

alen vid написа:Комшо, -къде си тръгнал, бе джанъм, в тоя загниващ див капитализъм,
- народа им тъп тъп та вдлъбнат същински: мариновани моркови - зомбясали при това,
почти вярно, тъпи, ама не толкова, по-скоро много хитри
- жените им хем грозни хем дебели , - често ги наемат за филмови продукции от рода на Джурасик парк и сие .
верно- с изкл. на некои имигрантки
Плюс това чета - без дете си! - а чувам : там децата още в детската градина ги боцкали по-дупенцата с транквиланти всекакви .....
верно
- началните им и средни училища: - само лустро отвънка, вътре кухо,
верно много
- на нищо не ги учат чааветата само ги галели по-главичките и им викали че са умни, ааааааа ,а после в колежите - шут в г...вете:
не чак толко верно
- тъпи сте айде на тръстиката......
За здравеопазване, от очевидци чета, че е страшно: - не дай Боже да се вдигне неква температура - начи теста за да ти приемат детето на лекар е прясно изпържено яйце от бизон на челото и то пред седем членна комисия от доктори и социялни работници, слет това се чака към два три месеца докато ти доиде реда и кат ти дойде реда айде жив здрав.
абсолютно верно, че и доста по-зле, чака се над 3 месеца за специалист/аз примерно над половин година, познати над една година/
Зъб братче, там да не ти се разваля ,щото трябва или Доналт Тръмп да си, или ше чакаш докле изгние пустия му зъб - повечето ходят с пулпити в устата и като лъхат мирише на серен извор с примес от панчеревска утайка .
не знам, не съм ходил и не смятам да ходя
Храната там ,евтина била,- ама от пластмаса,- що е домат да се продава: - генетично манипулиран е/ в лошия смисъл /
-ядеш домат а то на вкус сьомга го докарва.
това е така, особено за доматите. а за полуфабрикатите да не говорим- вече получих алергия от един куп храни тука
Има разбира се и естествени храни но те естествено не са за обикновените люде а за местната номенклатура.
4 домата са 7$
Жилищата,- е това вече ако не те разубеди друго нема да го направи,
- та жилищата им /да им се не начудиш /- ха -от картон били ,-тук таме дървения от пам ти века - два шута и си при съседа на купон .
бунгала, бараки-в такива съм спал в Ахтопол преди 20 години![]()
Чакай, да не забравя другото - няма по кооперацийте им перални по-домовете - чакат прогнозата за времето и гат се лейне дъжд наизскачат по балкони и тераси да плакнат - иначе имало обща такава пералня де,- ама един пере чорапи вкиснати ,друг фърля потник с който могат ти отрежат главата ,трети гащи ама гащи яки та яки къде изстръскани къде не: - е ти ще си переш ли СЛИПОВЕТЕ там а ?
пералните само плакнат и нищо не перат-25 минути то туй пране ли е?
Плюс това, малко история да земеш да прочетеш ,щото да те открехна, там -едно време де ,-кат са ровили за злато /техните клошари/ са използвали ЖИВАК и са го фърляли в реките и от там в почвата !!!!!скиваш ли сега кво става - ти се раниш, ама само ти така си мислиш,
за живак не знам, но за радиоактивността на водата няма спор.
Щом си решил да пуснеш тема, предварително помисли върху тематиката й! Не си трий темите за да не ме накараш да премахна разрешението И за поправка!plama написа:премахвам поста заради озлобението на 80 % от загубените емигранти