Stoto veche znam i razbiram che ima takiva deto sa po drugi programi kato tazi za Quebec,obache imat poznati v Winnipeg i ste idvat tam?
Sto tolkova e potaino tova obshtestvo i grupa forumci deto sa za Winnipeg

Za teb znam,kakto i za oste niakolko dushi,temata q pisah kum tezi koito oste si malchatety написа:nomer znesh 4e sme za tam - ve4e ti kazah
Lesno mojesh da drapnesj rodnina,niama IELTS,niama profesii,ima samo po rodninstvoKpetrov написа:Ми аз се замислям, но след една година може би да видя как е Монтреал на първо време.
Някой ще каже ли колко лесно става, с 2 думи, да дръпнеш брат си от Манитоба?
Знам че има много дълги теми по въпроса, ни имах в предвид трябжа ли IELTS више търсена професия и тем подобни?
Niama niakakav srok.Nikoi po nikakav nachin ne moje da te zadalji zakonovo (pone kam nastoiashtia moment) da stoish kadeto i da e v Canada.Vizata e kanadska,ne provincialna.Neshto podobno na Quebec.Кума Лиса написа:No667, беше написал някъде, че който кандидатства за Манитоба трябвало да стои там определен срок. Колко време е това? А ако изчезне от там и замине за Торонто примерно какво следва?
Става дума за сестра ми де, искам да я издърпам тука с фемилито й.
Офф, ама за тая цел трябва да живея в Манитобаааа, аа неCanuck написа:Tryabva da se predstavi taka narechenata Affidavit of Support Form, podpisana ot zaselniyat v Manitoba rodnina, che toy shte podkrepi svoya rodnina pri pristiganeto mu i razbira se aktove za rajdane, koito da dokajat rodninskata vrzka. A, samiyat kandidat-manitobec tryabva da otgovarya na slednite 5 zadaljitelni usloviya:
Estestveno, Liske! Sistemata e jelyazna.Кума Лиса написа: Офф, ама за тая цел трябва да живея в Манитобаааа, аа не
Prav si, Shnorhel, ako roditelite ti sa nad 49 godini ey togava sponsoriraneto moje i da ne moje da stane po provincialnata im programa. Osven da nakarash nomera da ide lichno v Immigration Manitoba i da proveri tozi vapros, che da ne se mestish na prazno v Winnipeg.shnorhela написа:...ама Канук какви ще се тия родители под 49 години баща ми трябва да е бил в предучилищна като съм се родил.