тотално иззех функциите на бате гого и се заемам със зада4ата да ви вода от сега нататък скъпи ми колеги. леко съм безотговорен от време на време но ще се старая пове4е. и така по същество тази седмица ще се проведе една от рядките срещи провеждани в бургас но също така и една от много съдържателните и бликащи от информация относно процедурните въпроси интересуващи ни.
мероприятието ще се проведе в пицарията зад бившата ОББ или таверна хелиос така позната ми в 15:00
если някои има нещо против или има друго предложение нека сподели.
He he, are za posledno, che w srqda otlitam za bratska Canada . Ama towa "bate" pred gogo mnogo me systari lol. Mejdu drugoto, imam dwa diska za razdawane
дисковете съм ги оставил като гарант за последната ти визитация, което би трябвало да гарантира присъствието ти. а за батето това е с лека нотка на приятелски 4увства за да може като заминеш да тъжиш за нас и да се сещаш от време на време. не беше неумишлено , но не и с цел да обиждам. а и от друга страна вси4ки сте по големи от мен. 4и4ковци и лелки щеше да е много грубо. затова батковци и каки.