Пица CRECHENDO

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Botzo

Пица CRECHENDO

Мнение от Botzo »

Гледам аз тук рекламите с изгорелите лица и реших и аз да я пробвам тая велика пица. Мислих си че не може да е чак толкова хубава че да седя пред фурната и да гледам как се пече. Истината обаче е че пицата е невероятна. Така е наблъскана със сос, месо и зеленчуци че дори и едно парче е в състояние да засити човек.
Цената и е народна - 4.99 (TPS и TVQ не се плащат) $ в магазините METRO, което ще рече че може и да се намери и по-евтино.
Е на тези които още не са я пробвали им пожелавам да го направят.

п.п. И не стойте пред фурната че ще си изгорите очите :) :)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
▼

Мнение от ▼ »

Crescendo - Кресчендо..
Аватар
maria29

Re: Пица CRECHENDO

Мнение от maria29 »

Botzo написа:=Цената и е народна - 4.99 (TPS и TVQ не се плащат) $ в магазините METRO, което ще рече че може и да се намери и по-евтино.
:) :)
Една "mалка" подробност ЦЕНАТА на тази пица е 6.99$ в MЕТРО и тя не mи изглежда mного народна в този слу4ай :)))
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Joy

Мнение от Joy »

На мен и 5 дол. не ми изглежда народна...За тези пари поне 5 пици ще направя, пък и сто пъти по-хубави!

Боцо,хич не си прави труда да рекламираш полуфабрикат! :) Това е за мързеливи!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

az винаги съм се чудил зашо са толкова скъпи тез пици? гледам има по 15-20$?! :shock:
Аватар
Optimist Creed

.

Мнение от Optimist Creed »

sasho71 написа:az винаги съм се чудил зашо са толкова скъпи тез пици? гледам има по 15-20$?! :shock:
Явно има доста мързеливи хора с излишни пари. :idea: .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз съм от марзеливите с излишни пари и не ми пука :lol: .По 15-20 $ пиците които си поръчваш по телефона и са доста големи. Хич не са лоши,аз домашните пици не ги харесвам нещо (не говоря за мойте че отдавна се отказах да правя).И хич не е скъпо 1 час работа .
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Мда и аз препочитам пица от пицария, най-добрите са в Емилиос на Милтън, няма начин, някой да ми направи такава пица в домашни условия, то другите пицариий немогат ги докара, пък камо ли в къщи, дето нямаш пещ, ами някаква измислена фурна, за замразените пици, пък няма какво да говорим, то от цената им се вижда какво качество са.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Joy

Мнение от Joy »

Любо,тази пещ работи на принципа на "измислена фурна". Бих разбрала разликата ако е на дърва, но не е.

Разликата във вкуса,както и цената,зависи от рецептурата и използването на различни като цена сирена и колбаси (ако има такива). Рецептата на домашната пица може също да бъде всеки път различна. Да се каже,че купешката е по-добра от домашна не може без да се уточни за каква купешка и каква домашна става на въпрос.
Всичко е въпрос на конкретна рецепта.
Моите например напоследък предпочитат бяла пица (без доматен сос). Не съм виждала още пицария,където да предлагат такива (не че ми е омръзнало да ги обикалям де...)
Заключено