Следващата среща ще се състои в неделя, 27.02.2005г., 15ч., пред общината.
Вече срещите не са пред ФК!!!
Както повечето от вас знаят, по-удобно място за срещи се оказа бирария АЛБА
Това ще е една от последните срещи, на които ще присъстваме със съпруга ми, и всички вие знаете защо
До неделя
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Аз смятам да дойда този път. НОВОБРАНЕЦ съм. Приемате ли нови членове във Варненско-канадската гилдия?
Р. С. Как ще Ви позная - да търся масата с най-много хора ли?
Както казва Щурчо, пред общината ако дойдеш няма как да ни сбъркаш. Но ако вали дъжд, направо в АЛБА-та. Ако вали слабо, ще сме пред общината, но няма да чакаме много.
Ако вали силно и сме в АЛБА-та, питай сервитьорките за голямата група. Те ни знаят. Обикновено сме на най-долния етаж.
Това е от мен
До неделя
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Здравейте и от мен - още една мераклийка кандидат канадка
Искам да питам организират ли се още такива срещи във Варна и ако да къде, та да дойдем и ние с бебката и татито?
Айде не се шашкай народе Признавам си,че влизам тук за първи път (то се вижда и от броя мнения), а и използвах линк към темата изпратен ми дооооста отдавна (види се де) от приятелка "канадка". Простете невежеството ми . И благодаря за насочването към новата тема за среща.