O6e malko info po temata za 6ofiorskite knijki. Dnes hodih da govoriah s SAAQ v Hull i iskah da se iava na izpit direktno za 3 klas, tai kato imam ot Bulgaria kl. C ot 20 godini. Kato im kazah tova te mi otgovoriha 4e tova e nevazmojno i zapo4naha da mi 4itirat naredbi i 4e niamame spogodba mejdu Balgaria i Canda za priznavane na knijkite.
Znae li niakoi kak moje da se razre6i tozi problem i ako tribva da se hodi do na6eto posolstvo v Otawa kakav dokument da se iska i kade se namira to?
Blagodaria vi predvaritelno!
O6e malko info po temata za 6ofiorskite knijki
Zdravey Niki ,varvi v posolstvoto i iskay da ti dadat uverenie ili ekvivalent,ne znam tochno kak da go nareka ,koeto da poslugi pred SAAQ i da udostoveryava ,che kl.C ot BG> ti dava pravo v Bg. da upravlyavash kamion s 2 ili 3 osi s teglo 4500kg. i vazdushni spirachki,t.e e analog na tukashniya kl.3,zashtoto degurniyat otgovor im e ,che tova kl.C nishto ne im govori,te zaradi takiva kato tyah dage sa narisuvali edno kamionche na knigkata s/u bukvicxhkata C,to biva biva tapoanari ,aide da ne mogat da chetat i to v dargavnata administraciya gorazbiram ,ama i ot kartinki da ne razbirat ,kakvo da kaga ,styah da go vazpriema ,che e taka na istina ,chak ne mi se iska da go priema ,che sa tolkova vmirisani,no tova e istinata .Imam chuvstvoto ,che da zashtitish pravata si tryabva da ubiesh nyakoy za da te zabelegat.Ochertavat se i s men golemi premegdiya ,ste vi razkazvam po natatak ,ot dnes sa parvite indikacii,napravo uma mi ne iska da go vazprieme ,takova brutalno licemerie i tapigyozlak ne sam vigdal dage i v Bg.Ama da ne izbarzvam ,vse oshte se nadyavam moralat da naddelee.