Kakvo mislite za promenite v kabineta ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
ivandi

Kakvo mislite za promenite v kabineta ?

Мнение от ivandi »

Neshto mnogo se razdviji politikata tuk. Shareto pravi izkazvania v stil Ivan Kostov i reje ministerski glavi. Landri-to se machat da go gatnat, ama toj "J'y suis, j'y reste". Kakvo stava? Parvoto koeto mi hrumva e che parite svarshvat, a v sashtoto vreme pochti vsialka sedmica zatvariat zavod ili saobshtavat za uvolneni rabotnici. Situaciata mnogo mi napomnia na tazi v BG :wink:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Шарето не управлява лошо за представител левичарска партия. Де да беше политик от ранга на Костов, че да им свие малко сърмите, ама не е. :wink: Иначе в нашата провинция си имаме една "поносимо" лява (либералите) и една почти екстремистки левичарска (PQ) - като Синдеро Луминосо. :lol: Ама не си е за смях тая работа. :cry:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

тоя къдрав Шаре е голям сладур, все ми говори за някакъв federalisme. ама и повечето министри са едни образи... :D
alen vid

Много неприятно !!! - за в Кебек

Мнение от alen vid »

Явно в Кебек нещата отиват от зле на по-зле ,а това е наистина много неприятно ,предвид намеренията ми за установяване там.
Тук в БГ нещата обаче вървят на оправяне :
- кабинета втвърди позицията си и отстоя вота на недоверие.
- безработицата рязко намалява .
- във вестниците е пълно с обяви за работа, и то толкова много, че почвам да се притеснявам ,дали ще остане място да поместят рубриката за прогноза за Времето.
- парите не само не свършват -ами и идват нови и нови и нови попълнения от Евро-фондове .
- външния дълг рязко е намалял и по-настоящем е с 62% по-малък от същия през миналата година /това било се дължало на някакви си разлики във валутните курсове, - но според мен такива твърдения са долна манипулация ,целяща да обезмисли истината за действителния напредък на икономиката и свежите инвестиций вливащи се в страната от възвърнали доверието в законноста и правовата стабилност в БГ външни фирми и частни инвеститори/ .
- Парламента се е превърнал в истински стомано леарен завод /а не в дребна занаятчийска работилница/ - и там се леят и коват Закони ,като един от най-първите,- е този за здравето на Българина- остава само и Закон за шума да се изкове, щото до-този момент такъв няма ,и вече Българина ще е Здрав и Крепък а както е казал древногръцкия философ: ".... здрав Дух - в Здраво тяло .."
К'во му трябва повеч на Човек!
:wink:
todor73

Мнение от todor73 »

alen vid, за социани помости несто не се ли говори в бг :D или си забравил да споменеш :D . Дай някакво инфо моля те, мен живо ме интересува този въпрос :lol: :lol: :lol: Тук работите вървят на зле :D ... но все пак имаш гарантиран минимум екзистанс на месец, при вас с тази бързо развиваста се икономика не може да няма несто подобно :lol:
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Само да допълня "положителните" промени в България:
- след 4 годишен мандат на премиера няма да му се налага за вбъдеще да продава ордените на дядо си, за да се изхранва, а вече конкурира по богатство Черепа; влденията му се разпростират на две педи от в. Мусала.
- де що имаше гангстери и доносници - всичко е наградено с орден "Стара планина" Първа степен от социалния президент по предложение на консенсусния премиер.
- всички служби за сигурност са в ръцете на бивши комунисти и шестаци. Разрушено беше и малкото, което бе направено за разсекретяване на досиетата - все пак царят трябваше да се отблагодари на тези, които го докараха. :wink:
- Милен Велчев няма да има в бъдеще проблеми в чужбина след далаверите с външния дълг и комбинациите с царското синче от Лондон.
Има и още, ама стига толкова. :lol:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Alex_dim написа:Само да допълня "положителните" промени в България:
- след 4 годишен мандат на премиера няма да му се налага за вбъдеще да продава ордените на дядо си, за да се изхранва, а вече конкурира по богатство Черепа; влденията му се разпростират на две педи от в. Мусала.
- де що имаше гангстери и доносници - всичко е наградено с орден "Стара планина" Първа степен от социалния президент по предложение на консенсусния премиер.
- всички служби за сигурност са в ръцете на бивши комунисти и шестаци. Разрушено беше и малкото, което бе направено за разсекретяване на досиетата - все пак царят трябваше да се отблагодари на тези, които го докараха. :wink:
- Милен Велчев няма да има в бъдеще проблеми в чужбина след далаверите с външния дълг и комбинациите с царското синче от Лондон.
Има и още, ама стига толкова. :lol:
Щом костича се оправи, няма другите да гледат, я :idea:
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
bateto

Мнение от bateto »

Конкретно на въпроса-нищо не мислим,а изпълняваме щото живеем в Кебек,Канада,Америка ,тук мисленето не се толерира ,по скоро пречи.
Индиректно по другия въпрос-мислим ,че е вредно българският народ да мисли-след като си имаше Иван Костов за господар ,що му трябваше Цар.
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Amи така е раздвижването идва от последните статисти4ески проу4вания (от преди две-три седmици) и таm ясно се разбира кой 6те е на власт следва6тия mандат. И няmа да е този клоун. :lol:
Изображение
Vive Landry, vive le Québec libre... :lol: :lol:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
alen vid

Ivandi , Моля за извинение че разводнявам темата ти

Мнение от alen vid »

todor73,не еднократно съм казвал че те уважавам ,и чета това ,което пишеш във Форума - винаги ,затова много ми се иска да ти отговоря ,- но за да ти отговоря ще трябва да се отклоня от темата на Иванди а не искам да го правя щото ще го обидя,така че ако той даде съгласие - го правя веднага !!!!!
ivandi

Мнение от ivandi »

Alen vid, tova e forum i vseki si pishe kakvoto si iska. Ako vzemem da si davame dumata ste zaprilicha na partijno subranie :).

Kato kazah, che neshtata mi prilichat na tezi v BG ne iskah da pravia sravnenia kade e po dobre. Prosto kato gledah Share-to i Landri-to vsichko mi izglejdashe tolkova poznato. Kogato v BG ikonomikata zabuksuva zapochvat promeni v pravitelstvoto i t.n. Mislia si, che i tuk tezi razdvijvania v politikata i promeni v parvitelstvoto sa v sledstvie na ikonomicheski problemi. I tova me pritesniava zastoto kato chuh finansovia ministar da kazva, che 80% ot horata rabotiat za po-malko ot 30k godishno si zapitah
zasto karam magistratura i ucha za izpiti za ordera.

Cheers :beer: :beer: :beer:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ще плачете вие за Шарето след изборите, ама ще е късно...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено