studentska viza za kanada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
eli

studentska viza za kanada

Мнение от eli »

zdraveite na vsi4ki bulgari!!!!imam edin vapros kam vas i ako mojete moli otgovorete!znaete li kakav e nai-barziat na4in za vzemane na studentska ili kakvato i da e druga viza za kanada.ako imate koordinatite na niakoi seriozni firmi v bulgaria koito sadeistvat za tova molia da mi pi6ete.blagodaria vi predvaritelno za otgovorite.
SHRAK
Аватар
Koko

Re: studentska viza za kanada

Мнение от Koko »

eli написа:zdraveite na vsi4ki bulgari!!!!imam edin vapros kam vas i ako mojete moli otgovorete!znaete li kakav e nai-barziat na4in za vzemane na studentska ili kakvato i da e druga viza za kanada.ako imate koordinatite na niakoi seriozni firmi v bulgaria koito sadeistvat za tova molia da mi pi6ete.blagodaria vi predvaritelno za otgovorite.
Ели, мисля че темата за нелегалната имиграция я дискутирахме неотдавна, има ли смисъл пак? Защо не помислиш все пак по легалния начин, ето че точките по федералната програма ги намалиха неотдавна, може би шанса ти се е увеличил.

За да получиш студентска виза първо трябва да са те приели да учиш в някой канадски университет или колеж - питай Canuck за повече подробности как е кандидаствал и е дошъл в Канада да следва.

За посетителска виза (Visitor visа) трябва да те покани някой от Канада, при това по възможност да ти е близък. Такава виза ще ти дадът доста трудно, защото ще те смятат за потенциален нелегален имигрант.

Сериозна фирма посредник? - за да получиш виза рано или късно нещата ще опрат до канадските чиновници в някое от посолствата или консулствата им - какво може да направи фирмата в такъв случай?
Може би едиствения вариант, незнам до колко е реален, е да опиташ някаква колективна екскурзия до Канада, но се съмнявам дали има фирма която се занимава с подобно нещо.
Заключено