Предупредете роднините си в България
Предупредете роднините си в България
Измамници обикалят роднините на емигриранти в България и излизат със следната версия:"Аз съм приятел на Данчо.Той ви праща много поздрави.Познаваме се от Канада.Той ми дължи 46 лв. и ми даде вашия адрес и ми каза да мина да си ги поискам от вас".В повечето случаи въпросните хора, зарадвани, че получават хабер от скъпите си хора, доверчиво плащат посочената сума.Интересно, че измамниците цитират обикновено една и съща сума- 46 лв.
Много бих се радвал, ако тия моруци ги посрещне някой с букет от батерии в мутрата.Лошото е, че избират най-често за жертви на измамите си пенсионери на по 70-80 год.Говори се, че бандите имат информатори почти във всеки блок.
Много бих се радвал, ако тия моруци ги посрещне някой с букет от батерии в мутрата.Лошото е, че избират най-често за жертви на измамите си пенсионери на по 70-80 год.Говори се, че бандите имат информатори почти във всеки блок.
По-миналата година една седмица след като си заминах от Бг, обраха апартамента на майка ми... Ама виж, тоя номер е нов.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Аз лично това съм го чела преди повече от година. Не помня дали тук във форума или някой беше дал линк към такава статия, но то няма и значение. Колкото и стара да е информацията, винаги е възможно това да се случва. Спомням си, че още тогава като го четох, предупредих свекърва ми да не дава пари на никой, без да е говорила с нас (макар че ние бяхме още в самото начало на процедурата).
Пазете се
Пазете се

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- nibis
Re: Предупредете роднините си в България
Nalex написа:Измамници обикалят роднините на емигриранти в България и излизат със следната версия:"Аз съм приятел на Данчо.Той ви праща много поздрави.Познаваме се от Канада.Той ми дължи 46 лв. и ми даде вашия адрес и ми каза да мина да си ги поискам от вас".В повечето случаи въпросните хора, зарадвани, че получават хабер от скъпите си хора, доверчиво плащат посочената сума.Интересно, че измамниците цитират обикновено една и съща сума- 46 лв.
Да разбирам , 4е икономи4еската ситуацията в БГ се подобрява , щом пенсионерите си позволяват да дадат 46 лева на непознати хора . Нещо тия хора не са ли 4ували за интернет , телефон . Врьзката с твоя роднина Канада или БГ става за секунди . Горките хора !!!
-
- Обратна връзка:
това ми напомня за един мноо гаден виц.naskoflex написа:Требва да има балъци,за да живеят тарикатите,но е грях стари хора да ги прецакват така,Мамата им е.........м
Двама затворници в секцията за убийства си говорят
-Брато, ти за кво си тука?
-Ми за далавера.
-А стига бе, как така. Тука се лежи за убийства.
-Бе това е далаверата- утрепах една бабичка за 10 лева.
-Ти на тва далавера ли му викаш.
-Ми да- една бабичка-10 лева, 2 бабички-20 лева...10 бабички 100 лева...
-Ееее, това вече е далавера

Не ми се струва много правилно да се обвиняват жертвите на едно престъпление, а не извършителите на последното.На мен пък ми се струва напълно нормално 80 годишен Бг пенсионер да не ползва интернет и да не може да се обади до Канада, например.Най-малкото заради часовата разлика.Уверявам ви номерът никак не е изтъркан, а е доста актуален и се прилага с успех във всички градове на НРБ.
Последно промяна от Nalex на Пет Фев 18, 2005 3:38 pm, променено общо 1 път.