Със здраве!

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Заключена
User avatar
ablood
Мнения: 10496
Членство от: Нед Авг 28, 2005 2:51 pm
Местонахождение: Montreal
Връзка:

Със здраве!

Post by ablood » Сря Юни 12, 2013 4:23 pm

Нямах намерението да дискутирам причината за предупреждението, защото не съм дете и се усещам като прекаля. Нямам претенциите да съм безгрешен, нито недосегаем (като Кримон и Phillipo). Да остана обаче завинаги с този унизителен рейтинг е неприемливо. Даже и McGeek да е прекалено зает да ми отговори трикратния въпрос, предполагам, че тутакси ще намери време да ми дезактивира акаунта.

8 години членство и 7000 поста... Ако някой ден ми се прииска да продължа, ще го направя на чисто (ако ми бъде позволено).

Благодаря сърдечно на Коко за гостоприемството и търпението. В началото и в трудни моменти форумът много ми помогна. Надявам се да съм помогнал на повече хора, отколкото съм раздразнил.

Със здраве!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
User avatar
MrGeek
шумкарин
Мнения: 15473
Членство от: Вто Мар 01, 2005 4:20 am
Местонахождение: Medina, WA

Re: Със здраве!

Post by MrGeek » Пет Юни 14, 2013 1:42 pm

Така и не можах да разбера, какъв точно ти е проблема и какво искаш, та занимаваш целия форум с душевната си драма, въпреки самопризнанието, че си "прекалил". Ако не желаеш повече да пишеш, никой няма намерение да те спира, но е добре да знаеш, че в подобни случаи нормалният начин е използването на лична комуникация, а не раздуването на публични драми, които едва ли интересуват някой друг.
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

Powered by мухЪтЪ.
Заключена