Iskat ni Svidetelstva za sadimost ot Russia kadeto uchihme

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Rodos

Iskat ni Svidetelstva za sadimost ot Russia kadeto uchihme

Мнение от Rodos »

Uvazhaemi saforumnizi, ot Bucurest ni iskat Svidetelstva za sadimost ot Russia kadeto uchihme, pregledah info po vaprosa svarzan s UK, no da deistvame prez Consulski otdel mi se struva mnogo baven nachin. Niakoi znae li neshto po vaprosa? Imalo li podobni cazusi vav foruma? Prosto se hvashtam za glavata, ako triabva da chakame 5-6 meseza samo za da poluchim tezi sertivikati.
Predvaritelno blagodaria.
Joy

Мнение от Joy »

Имаше доста подобни случаи във форума.Погледни в полезни връзки от предишния форум-май също имаше писано за това.Моя случаи също беше подобен,но от тогава доста неща са се променили,така че не знам дали ще е актуално...Май казваха за по-бърз начин чрез посолството,но когато аз кандидатствах нямаше подобен вариант...За съжаление и аз късно се усетих и се бях хванала за главата.От консулския отдел ми казаха да представя входящия номер на запитването и да кажа,че ще го предоставя по-късно,но не се наложи,защото когато трябваше да подам документите в Букурещ,вече имах на ръка изкарано по втория начин свидетелство,което ми го прати мъжа ми от Русия.Малко след това пристигна и официалното,но вече си бях свършила работа...Ако имаш познати там,които могат да ти свършат работа,действай,но трябва да ти кажа,че връзките ти трябва да са много здрави,защото това е май още по-сложно,отколкото по официален път.Познавам руско семейство,което вече половин година не могат да си пуснат документите само заради скапаното свидетелство за съдимост...Прегледай старите теми от предишния форум-все си мисля,че имаше вече по-лесен път!
neli

Мнение от neli »

sled bezkrainite mi telefonni obajdania do ministerstvo na pravosadie, na konsulski otdel na vanshni raboti , do vanshno ministerstvo , balgarskata misia v kazahstan , si vzeh bagaja i napravo v sofia. sled kato ni prieha vav vanshno ministerstvo, referenta za rusia , ni kaza , tche s nishto ne moje da ni pomogne , zashtoto konsulskia otdel sa spreli da priemat molbi za svidetelstva za sadimost , toi ni kaza , TCHE POSLEDNOTO MIASTO , KADETO MOJEM DA proverim e ruskoto posolstvo. tam se podava molba , plashtat se mislia , tche biaha 45$i pishe , tche se tchaka ot 6 do 8 meseca. mno nie poiskahme da se sreshnem s otgovariashtia po pravnite vaprosi na posolstvoto , ta toi vze pasporta na sapruga mi , za 3 min. go proveri na komputara , tche niama dosie /kriminalno/ v rusia , i ni napisa svidetelstvoto. az shtiah da pripadna, zashtoto vetche se biah naistroila da tchakam 6 meseca. nadiavam se , tche i vie shte uspeete .ako ima dr.vaprosi , molia.....
Заключено