Избор на бар в София за приятелите ни от Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Избор на бар в София за приятелите ни от Канада

Мнение от estoyanova »

Здравейте приятели!Искрено се радвам че се появиха такива интересни теми и тук.Това ще е полезно както за нас така и за вас които идвате до БГ та ми хрумна още е дна тема.Да направим нещо като класификатор на най-готините барове в големите градове на БГ за да ви е готино като дойдете тук и да не се лутате в избора.Аз понеже водя интересен нощен живот тук и сменям местата смея да твърдя че имам добър поглед върху нещата.Сега ще ви разкажа за любимият ми бар в момента.Той се нарича БРИЛЯНТИН.Намира се на Московска номер 3 а точно на номер 9 е консулският отдел на Канада.Посетете го!Ще ви очарова.Кожена мебел висок бар високи масички.Музиката е диско и ретро.Има видеостена като всяко парче се пуска като клип.Осветлението е невероятно в розово-лилаво-синьо.Изборът на алкохол и коктейли е повече от добър.Цените нормални обслужването повече от на ниво.Тук ходят предимно добре изглеждащи млади хора между 20-40.Прозорците са ориентирани към жълтите павета.След 22 става готин купон.
Посетете го!Няма да съжалявате!
Дано съм била полезна с нещо!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
fuck

Мнение от fuck »

Blagodaria za reklamata, no nie naistina ne se hujdaem ot takava :wink:
Obadimi se za da poluchish karta za bezplatna komsumacia :idea:
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

fuck написа:Blagodaria za reklamata, no nie naistina ne se hujdaem ot takava :wink:
Obadimi se za da poluchish karta za bezplatna komsumacia :idea:
Eiii
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Абе, какви барове....водете ги в Биад :lol: такова чудо гаранция никой канадец не е виждал 8)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
LaRue

Мнение от LaRue »

Ти на онзи с походното легло от там ли му намери булка? :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Fuck как да се свържа с теб за да получа тази карта?Гледам координати няма.....а и да ти кажа честно не ми е необходима!Хората с които движа тук плащат вместо мен!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

estoyanova написа:Fuck как да се свържа с теб за да получа тази карта?Гледам координати няма.....а и да ти кажа честно не ми е необходима!Хората с които движа тук плащат вместо мен!

Хм,хм. Аз май съм с мръсно подсъзнание :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
LaRue

Мнение от LaRue »

drifter написа:Хм,хм. Аз май съм с мръсно подсъзнание :)
Сподели де, не се стискай :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Айде сега, твойто съзнание да не е чисто като бисерна сълза :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
bateto

Мнение от bateto »

Бах м..а му, к'во беше това животно-нощен живот.Тука само студ ,кал ,ботуши и ношна смяна в фабриката :o
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

estoyanova написа:Fuck как да се свържа с теб за да получа тази карта?Гледам координати няма.....а и да ти кажа честно не ми е необходима!Хората с които движа тук плащат вместо мен!
Znachi mai ne sa tolkova prilichni cenite tam :wink: Iskam da otida na koncert na Azis.Bil si tatuiral uhoto otvatre i go bolialo taka,kakto kogato si pravil operacia za ugolemiavane na penisa :lol: 8) :beer: :beer:
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Напротив!Цевите са повече от приятни и прилични .Не ме разбирай погрешно!Заплатата ми е достатьчно голяма за да си го позволя,но когато други искат да плащат защото им е приятно да са с мен аз какво?Да ги спирам ли?Ето ти примерни уийски за 50 грама 3.50-5.00 според марката цени на основни коктейли като любимит Мохито 4.00-5.00.
Аз се опитах да оформя нещо като тема защото много приятели от Канада като си дойдат и питат къде могат да отидат и да им е хубаво на бар.Но като гледам злобничките коментари виждам че май си губя просто времето или пък вие просто сте отвикнали да живеете.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Исках да кажа че цените са повече от приятни да не се хване някой и за грешката
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

LaRue написа:Ти на онзи с походното легло от там ли му намери булка? :wink:
Там, там... много хубаво девойче.. и дашно при това :wink: :lol:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.