Избор на бар в София за приятелите ни от Канада
- estoyanova
- Обратна връзка:
Избор на бар в София за приятелите ни от Канада
Здравейте приятели!Искрено се радвам че се появиха такива интересни теми и тук.Това ще е полезно както за нас така и за вас които идвате до БГ та ми хрумна още е дна тема.Да направим нещо като класификатор на най-готините барове в големите градове на БГ за да ви е готино като дойдете тук и да не се лутате в избора.Аз понеже водя интересен нощен живот тук и сменям местата смея да твърдя че имам добър поглед върху нещата.Сега ще ви разкажа за любимият ми бар в момента.Той се нарича БРИЛЯНТИН.Намира се на Московска номер 3 а точно на номер 9 е консулският отдел на Канада.Посетете го!Ще ви очарова.Кожена мебел висок бар високи масички.Музиката е диско и ретро.Има видеостена като всяко парче се пуска като клип.Осветлението е невероятно в розово-лилаво-синьо.Изборът на алкохол и коктейли е повече от добър.Цените нормални обслужването повече от на ниво.Тук ходят предимно добре изглеждащи млади хора между 20-40.Прозорците са ориентирани към жълтите павета.След 22 става готин купон.
Посетете го!Няма да съжалявате!
Дано съм била полезна с нещо!
Посетете го!Няма да съжалявате!
Дано съм била полезна с нещо!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- estoyanova
- Обратна връзка:
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Znachi mai ne sa tolkova prilichni cenite tamestoyanova написа:Fuck как да се свържа с теб за да получа тази карта?Гледам координати няма.....а и да ти кажа честно не ми е необходима!Хората с които движа тук плащат вместо мен!

- estoyanova
- Обратна връзка:
Напротив!Цевите са повече от приятни и прилични .Не ме разбирай погрешно!Заплатата ми е достатьчно голяма за да си го позволя,но когато други искат да плащат защото им е приятно да са с мен аз какво?Да ги спирам ли?Ето ти примерни уийски за 50 грама 3.50-5.00 според марката цени на основни коктейли като любимит Мохито 4.00-5.00.
Аз се опитах да оформя нещо като тема защото много приятели от Канада като си дойдат и питат къде могат да отидат и да им е хубаво на бар.Но като гледам злобничките коментари виждам че май си губя просто времето или пък вие просто сте отвикнали да живеете.
Аз се опитах да оформя нещо като тема защото много приятели от Канада като си дойдат и питат къде могат да отидат и да им е хубаво на бар.Но като гледам злобничките коментари виждам че май си губя просто времето или пък вие просто сте отвикнали да живеете.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- estoyanova
- Обратна връзка:
Там, там... много хубаво девойче.. и дашно при товаLaRue написа:Ти на онзи с походното легло от там ли му намери булка?

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.