800-те дни на Симеон
Симеон каза:
Драги сънародници,
Искам да се обърна специално към младите хора. Добър признак е, че голям брой младежи учат в чужбина и могат да опознаят други общества и култури. Важното е да се връщат и да реализират наученото тук - за доброто на близките си и на Родината. Нашето правителство работи упорито именно върху това - да има условия, с които да ги посрещаме в България. Усилията ни в тази посока ще бъдат многократно увеличени през следващите месеци.
Е, щом царя каза, значи си стягаме куфарите и се връщаме...Ombudsman написа:Симеон каза:
Драги сънародници,
Искам да се обърна специално към младите хора. Добър признак е, че голям брой младежи учат в чужбина и могат да опознаят други общества и култури. Важното е да се връщат и да реализират наученото тук - за доброто на близките си и на Родината. Нашето правителство работи упорито именно върху това - да има условия, с които да ги посрещаме в България. Усилията ни в тази посока ще бъдат многократно увеличени през следващите месеци.
Malko predi Car Simeon da spe4eli izborite edna jurnalistka posetila edno selo i vidiala selianite kak berat gubi- vmesto da gi rejat te gi skubeli s korenite. Jurnalistkata gi popitala:
-Za6to ne rejete gubite prez stvol4etata, ami gi skubete, dogodina niama da poniknat novi?
-Dogodina Caria ste doide i 6te ni napravi vsi4ki bogati- otgovorili selianite.
Sled edna godina, kogato Simeon ve4e e ministar-predsedatel jurnalistkata otnovo posetila seloto, i vsi4ki seliani po4nali da i se oplakvat:
-Toia Simeon ni6to ne napravi, niamame pari, niama rabota, daje i gubi v gorata ve4e niama

-Za6to ne rejete gubite prez stvol4etata, ami gi skubete, dogodina niama da poniknat novi?
-Dogodina Caria ste doide i 6te ni napravi vsi4ki bogati- otgovorili selianite.
Sled edna godina, kogato Simeon ve4e e ministar-predsedatel jurnalistkata otnovo posetila seloto, i vsi4ki seliani po4nali da i se oplakvat:
-Toia Simeon ni6to ne napravi, niamame pari, niama rabota, daje i gubi v gorata ve4e niama

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Да му дадем на пича още 800 дни...
Тогава всички ще се изнесат от БГ-то и ще може ние да се върнем и да оправим работата...
А и като се сети човек каква "бодра" смяна ще смени Симеон, направо му става едно такова...
Айде
!
Тогава всички ще се изнесат от БГ-то и ще може ние да се върнем и да оправим работата...

А и като се сети човек каква "бодра" смяна ще смени Симеон, направо му става едно такова...
Айде

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ey, toya Simeon, golyam shegajiya shte izleze!
I az takmo si misleh taka, kato zavrsha da stegna kufarite i yuruuush kam Bulgaria. Abe golyam realist e chovekat, spor nyama, no kakto si lichi predi vsichko gleda realistichno spryamo svoite imoti i badeshteto na familiyata si.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид

- Lub0
- Обратна връзка:
Значи, първо, не го наричайте цар, засщото той не е такъв и БГ-то е република, второ, колкото по бързо го изритат този дребен мошеник с килйно образование, толкова по-добре за България...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
joro написа:-Toia Simeon ni6to ne napravi, niamame pari, niama rabota, daje i gubi v gorata ve4e niama![]()
![]()
![]()
типично по български. все някой ни е длъжен и трябва да ни оправи. а стига толкова. хак да им е щом са скубали и корените.
Последно промяна от pumpy на Вто Окт 07, 2003 1:48 pm, променено общо 1 път.
[quote="Lub0"]Значи, първо, не го наричайте цар, засщото той не е такъв и БГ-то е република, второ, колкото по бързо го изритат този дребен мошеник с килйно образование, толкова по-добре за България...[/quote
Az li4no ne wiarwam, 4e ima6e druga li4nost, garantira6ta niakakaw rezultat, Simeon pone e poznat na sredite w Zapada.
Malko sam pesimist za BG, no mi se iska da sgre6a !
Az li4no ne wiarwam, 4e ima6e druga li4nost, garantira6ta niakakaw rezultat, Simeon pone e poznat na sredite w Zapada.
Malko sam pesimist za BG, no mi se iska da sgre6a !
- dissidente
- Обратна връзка:
Ya, Dissidente, ti kade se zagubi tolkova vreme?
Znam, che obichash bg i tay kato te uvajavam, izvinyavay, ako sam te obidil s toya termin, no v krayna smetka celta mi ne e bila da te obidya, a da izrazya otnoshenie kam eventualno preselvane v bg. A, i kato si pomislish na turski bg si e Bulgaria i toya termin spored men pasva perfektno na taya chalgajiyska... ayde nyama da prodalja, shtoto shte ima pak skandal
Nishto lichno, ne se obijday, pls!

Znam, che obichash bg i tay kato te uvajavam, izvinyavay, ako sam te obidil s toya termin, no v krayna smetka celta mi ne e bila da te obidya, a da izrazya otnoshenie kam eventualno preselvane v bg. A, i kato si pomislish na turski bg si e Bulgaria i toya termin spored men pasva perfektno na taya chalgajiyska... ayde nyama da prodalja, shtoto shte ima pak skandal

Per aspera ad astra!

- Lub0
- Обратна връзка:
[quote=Az li4no ne wiarwam, 4e ima6e druga li4nost, garantira6ta niakakaw rezultat, Simeon pone e poznat na sredite w Zapada.
Malko sam pesimist za BG, no mi se iska da sgre6a ![/quote]
Познат е на запад като парвеню и комарджия, издържащ се с пари от продажбите на ордените на дядо си! СРАМ!
Да живее РЕПУБЛИКАТА!
Malko sam pesimist za BG, no mi se iska da sgre6a ![/quote]
Познат е на запад като парвеню и комарджия, издържащ се с пари от продажбите на ордените на дядо си! СРАМ!
Да живее РЕПУБЛИКАТА!
Lub0 for President!
###############
###############
Дядото си е негов ergo ордените също. може да си прави с тях каквото си поиска. Надето Михайлова продаде на мъжа си държавния(на всички нас) гараж, което е най-малкото нередно. В свободния свят всеки може да си продава и долните гащи (и чисти и мръсни) стига да има кой да ги купи на добра цена. Човека поне е взел пари. някои върнаха Историята на гърците без пари и без да ни я искат. и още примери дал Господ.Lub0 написа:Познат е на запад като парвеню и комарджия, издържащ се с пари от продажбите на ордените на дядо си! СРАМ!
Да живее РЕПУБЛИКАТА!
- Lub0
- Обратна връзка:
Е проблема е, че не всички са били негови, например ордена на банята и т.н. Точно заради тези му изцепки не е добре дошъл в повечето дворове в западна европа! Така че вземи се поинтересувай как стои въпроса, вместо да говориш за гаражи и прочие глупости. За История Славенобългарска си прав, но там главната вина имат други...
Lub0 for President!
###############
###############