Viena ili Buchurest

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Lady Violet
Обратна връзка:

Viena ili Buchurest

Мнение от Lady Violet »

Ot tova koeto cheta vav foruma ostavam s vpechatlenieto, che chovek sam moje da izbere kade da si podade dokumentite-vava Viena ili Buckurest. No pak az dokolkoto sam zapoznata nie balgarite ako kandidatstvame po federalnata programa sme dlajni da gi podadem v Rumanija- vapreki che tam obrabotkata stava naistina strashno bavno.

Kkvo mislite vie po vaprosa? Dali ako si pratja dokumentite vav Viena njama da mi gi varnat za da gi pusna do Buchurest? :?:
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

Dopredi okolo 2 godini beshe ZADALJITELNO balgarskite grajdani da podavat v Bucharest.Predi tova mojeshe da izbirash kade,no sled tova go promeniha.Mislia,che tova stana zaedno s cialata promiana na federalnite pravila.Za nai-sigurno proveri na http://www.cic.gc.ca
Lady Violet
Обратна връзка:

Мнение от Lady Violet »

az tochno chetejki tazi stranica ostanah s ubejdenieto, che e zadaljitelno da se podadat v Rumanija. Javno sam chela mnenieto na njakoi , kojto si e podaval dokumentite predi promjanata i tova objasnjava nestata
Angie

Мнение от Angie »

когато аз подавах (преди малко повече от 2 години) по новия закон беше станало задължително да се подава в страната, на която си гражданин или в която пребиваваш легално поне 1 година. Мисля, че и сега е така, не съм чувала за изменения след приемане на новия закон (т.е. от 01.01.2002)
Аватар
Siluet
Обратна връзка:

Мнение от Siluet »

Nie podadohme tocno predi godi na i edin mesec w Bukurest, poradi otkaz ot wsichki drugi posolstva naokolo. Hich neiskahme da podawame в Букурещ и затова писахме до Виена , Рим и Берлин - можем ли да подадем при тях. От Виена и Рим ни отговориха че е задължително да подадем в Букурещ. Така че нямхме друг избор, мамка им...!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Зравейте!Последните които хванаха самолета с процедура през Виена бяха кандидатстващите от 2001Всички които сме от 2002 насам сме в Букурещ!Дори и да изпратите към Виена те ще ги препратят към Букурещ по служебен път.Това е проверено!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Заключено