Кога за последно някой от съфорумците /Като действащ или бивш служител на МО или МВР / е канен на Второ интервю в Букурещ.
По принцип провеждат ли се още такива интервюта за тази категория кандидат емигранти.[/b]
Второ интервю за служители на МО и МВР ?
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Според мен се провеждат такива интервюта. Друг е въпроса, че имам приятел, който 11 години е работел като военен и не го повикаха на второ интервю. Аз бих го нарекла КЪСМЕТ
Но все пак, не разчитай на късмета. Имай готовност да те повикат.
И все пак ти пожелавам КЪСМЕТ

Но все пак, не разчитай на късмета. Имай готовност да те повикат.
И все пак ти пожелавам КЪСМЕТ

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Тези интервюта се провеждат с цел да се установи дали си работил за Държавна сигурност (поне така съм чувала). Интервютата се провеждат в Букурещ. Покана за такова интервю се получава след като направиш медицинските си и то само в случай, че си действащ или бивш служител на МО или МВР, както е написал HORNET.
Но както аз вече писах, има и изключения.
И доколкото знам тези интервюта са по-скоро формални. Не са с такава важност, като интервюто в София, на което ще трябва да докажете познанията си по езиците и способността си да можете да комуникирате, без да се притеснявате.
Мислете за първото си интервю
То е от решаващо значение.
Късмет
П.П. А къде можеш да прочетеш подробности, не знам, потърси в официалния сайт. Никога не ме е интересувал този въпрос и не съм търсила.
Но както аз вече писах, има и изключения.
И доколкото знам тези интервюта са по-скоро формални. Не са с такава важност, като интервюто в София, на което ще трябва да докажете познанията си по езиците и способността си да можете да комуникирате, без да се притеснявате.
Мислете за първото си интервю

Късмет

П.П. А къде можеш да прочетеш подробности, не знам, потърси в официалния сайт. Никога не ме е интересувал този въпрос и не съм търсила.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
Свободно, Ралица не се шашкай.ralitsa написа:Kade da pro4eta za tezi vtori interviuta? S kakva tsel se provejdat? Nie niamame o6te za parvo, no za vseki slu4ai da si znam
Такива интевюта се правят и в България, а ако с документите за Букорещ им изпратиш и копие от допуска ти по ЗЗКИ няма да те търсят изобщо. В док. за Букорещ имаш да попълваш малко повече от останалите ако в момента си действаща служителка.
Това се отнася и тези които сме работили в посолства, държавен апарат и т. н.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

Blagodaria za otgovorite.
LaRue, ne vijdam kak 6te izpratia kopie ot dopuska si. V momenta rabotia v MVR i sam se iaviavala na izpit , no nikoi niama da mi dade takav dokument. Az edva uspiah da si vzema dokument za trudov staj, i to ne trudova knijka, a niakakva hvar4e6ta slujebna belejka. Tam vsi4ki stradat ot mania za sekretnost i izdavat takiva dokumenti samo pri napuskane, i to ako si po-nastoiatelen. To moje i da ne mi se naloji, o6te niamam otgovor ot Viena.
Uspeh na vsi4ki
LaRue, ne vijdam kak 6te izpratia kopie ot dopuska si. V momenta rabotia v MVR i sam se iaviavala na izpit , no nikoi niama da mi dade takav dokument. Az edva uspiah da si vzema dokument za trudov staj, i to ne trudova knijka, a niakakva hvar4e6ta slujebna belejka. Tam vsi4ki stradat ot mania za sekretnost i izdavat takiva dokumenti samo pri napuskane, i to ako si po-nastoiatelen. To moje i da ne mi se naloji, o6te niamam otgovor ot Viena.

Uspeh na vsi4ki