Второ интервю за служители на МО и МВР ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
HORNET

Второ интервю за служители на МО и МВР ?

Мнение от HORNET »

Кога за последно някой от съфорумците /Като действащ или бивш служител на МО или МВР / е канен на Второ интервю в Букурещ.
По принцип провеждат ли се още такива интервюта за тази категория кандидат емигранти.[/b]
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Според мен се провеждат такива интервюта. Друг е въпроса, че имам приятел, който 11 години е работел като военен и не го повикаха на второ интервю. Аз бих го нарекла КЪСМЕТ 8)
Но все пак, не разчитай на късмета. Имай готовност да те повикат.
И все пак ти пожелавам КЪСМЕТ :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
ralitsa

Мнение от ralitsa »

Kade da pro4eta za tezi vtori interviuta? S kakva tsel se provejdat? Nie niamame o6te za parvo, no za vseki slu4ai da si znam :)
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Тези интервюта се провеждат с цел да се установи дали си работил за Държавна сигурност (поне така съм чувала). Интервютата се провеждат в Букурещ. Покана за такова интервю се получава след като направиш медицинските си и то само в случай, че си действащ или бивш служител на МО или МВР, както е написал HORNET.
Но както аз вече писах, има и изключения.
И доколкото знам тези интервюта са по-скоро формални. Не са с такава важност, като интервюто в София, на което ще трябва да докажете познанията си по езиците и способността си да можете да комуникирате, без да се притеснявате.
Мислете за първото си интервю :? То е от решаващо значение.
Късмет :wink:

П.П. А къде можеш да прочетеш подробности, не знам, потърси в официалния сайт. Никога не ме е интересувал този въпрос и не съм търсила.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
LaRue

Мнение от LaRue »

ralitsa написа:Kade da pro4eta za tezi vtori interviuta? S kakva tsel se provejdat? Nie niamame o6te za parvo, no za vseki slu4ai da si znam :)
Свободно, Ралица не се шашкай.
Такива интевюта се правят и в България, а ако с документите за Букорещ им изпратиш и копие от допуска ти по ЗЗКИ няма да те търсят изобщо. В док. за Букорещ имаш да попълваш малко повече от останалите ако в момента си действаща служителка.
Това се отнася и тези които сме работили в посолства, държавен апарат и т. н.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
ralitsa

Мнение от ralitsa »

Blagodaria za otgovorite.
LaRue, ne vijdam kak 6te izpratia kopie ot dopuska si. V momenta rabotia v MVR i sam se iaviavala na izpit , no nikoi niama da mi dade takav dokument. Az edva uspiah da si vzema dokument za trudov staj, i to ne trudova knijka, a niakakva hvar4e6ta slujebna belejka. Tam vsi4ki stradat ot mania za sekretnost i izdavat takiva dokumenti samo pri napuskane, i to ako si po-nastoiatelen. To moje i da ne mi se naloji, o6te niamam otgovor ot Viena. :(
Uspeh na vsi4ki
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Приятели благодаря Ви за информацията.И аз бях чул че са формалност тези допълнителни интервюта но все пак е етап от процедурата,който тарябва да се мине .И човек винаги си има "едно на ум".А и ще трябва най-вероятно да се ходи до Букурещ. :dogrun:
Заключено