гледам че и канадската гума ги навира, и провиго/макси/лоблоус, преди накой (ВанБС? Спийди?) беше пуснал и за няква банка дето ги предлага, дето събираш точки които важат като си купуваш кола и т.н.
е не е чак толкова трудно да се съберат.... познавам хора дето са пътували със събрните мили
и аз се присъединявам към Омби ВМО
имах на гумата и я закрих
хайде със здраве
пс ако си на платената опция $35/година и $20/миля тези 35 ти ги приспадат от билета, ако пътуваш с уестджет
ами честно казано не знам за какво са ми. дори и не знам колко имам. Ама друго си е да знаеш че ги събираш.
Виж на сайта им дали не мозе да си вземеш примерно ютия или пък СД със събраните еърмайлс-и
Мерси за информацията! И без друго чувам добри думи за Банк ъф Монтриал, ето сгоден случай да ги папробвам.
е, ССттоо, ама така повече събираш - двойно
абе не знам, но аз съм с тях по-малко от година.. и заедно и с другите покупки имам почти 400 мили
не са много, но половин билет не много далеч (ТО примерно)
И аз съм с ВМО, но не знам защо не ги събирам тия еърмайлс, сигурно от мързел
Иначе съм много доволна от банката, до сега съм сменила около 3 банки и все нещо не ми харесваше.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.